Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ VE KÖTÜ

Yazının Giriş Tarihi: 17.12.2017 12:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:19

Alıştık artık diye yazacağım, ama bazen beklenildiği gibi olmuyor. Bir tarafta her yönüyle şişirilmiş Gazişehir, diğer yanda da her yönüyle kaderine terkedilmiş Gaziantepspor.

Diyelim ki kerhen de olsa Gazişehir FK’nın süper lig için mücadelesine destek veriyoruz. Ancak o kadar istikrarsız sonuçlar ortaya çıkıyor ki, yazık diyoruz. Diğer taraftada da 7 gol yiyip hezimete uğrayan takımdan umudu tam kesmişken üstelik de 10 kişi ile puan çıkartıyorsun. Gazişehir Cuma akşamı Balıkesir deplasmanında 1-0 mağlup olurken, 8 haftalık yenilmezlik avantajını kaybetti. Gaziantepspor 7-0’lık faciayı çabuk unutmuş olmalı ki kendi evinde Cumartesi gündüz maçında Denizlispor 'dan 10 kişi ile puan çıkardı.. Siz olsanız bu sonuçlardan sonra, kime, niçin destek verir, tebrik ederdiniz. Elbetteki gönlümüzden geçen Süper Ligde önümüzdeki yıl bir takımımızın olması.. Ama inişli çıkışlı istikrarsız sonuçlarla biraz zor görünüyor.. Fakat devre arası Gazişehir de radikal değişikliklerin olacağı da kesin.. Erkan hoca ve Adil Başkan sonuca gitmek için mümkün olan herşeyi yapacaklardır.

Bu arada Gaziantepspor'umuzu da ihmal etmemek gerekir. Bunca oyuncusuzluğa rağmen kör topal da olsa puanları almayı başarıyor.. Beklentimiz; herşeyin bir kenara bırakılıp, işbirliği yapıp önce Gazişehir yönetiminin de yardımı ile Gaziantepspor'u ligde tutup, Gazişehir 'in de Süper lige çıkmasıdır. yoksa iki takımla her hafta iyi-kötü oyunu oynayıp kendimizi avuturuz. Son haftaya girerken Gaziantepspor tebrikleri, Gazişehir'de eleştiriyi fazlasıyla haketti..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.