Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KORA KOR MÜCADELE

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2020 17:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:51

Süper ligin 32’nci haftası geride kalırken, ligin üstü de altı da yangın yeri gibi..

Bitime 2 maç kala düşecek takımların henüz belli olmaması özellikle de 13’ncü sıradaki 35 puanlı Denizlispor ile 18’nci sıradaki 29 puanlı Ankaragücü arasında sadece 6 puan fark olması,

Düşme puan barajında yer alan 6 takımın kora kor mücadelelerine sahne oluyor. Gecen hafta düşme hattındaki Konyaspor'u konuk eden Gaziantep FK maç sonu galibiyetini Antebin hamamları ile kutlarken, rakibini de ateşe atmıştı.

Pazartesi akşamı da yine düşme hattındaki Kayserispor'a konuk oldu. 90 dakikalık kora kor bir mücadeleden sonra sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Can havliyle maça asılan Kayserispor karşısında 62.ci dakikada Maxim'in süper golü ile öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında Kayserispor Kravets ile skoru 1-1 getirince Erkilet bağları türküsüne razı oldu.

Kayserispor 73’ncü dakikada Mensah'in, 87’nci dakikada da Diego'nun kırmızı kart görmesi ile sahada 9 kişi kalmasına rağmen üstelik de 1-0 yenik durumda iken maçı bırakmayıp bitime saniyeler kala beraberliği yakalaması alkışlanacak bir başarıdır.

Tuzu kuru Gaziantep FK için de 9 kişi kalan rakibi karşısında son dakikada galibiyeti koruyamaması deplasmandan alınan puan için züğürt tesellisidir. Herseye rağmen ilk sezonunda 32 maç sonunda 42 puan ve 8’nci sıra Gaziantep FK için başarıdır.

Maxim, Kenan, Morais önümüzdeki sezonda da takımda olmak istercesine göze batan oyunculardı... Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.