Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAÇIN HAKKI

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2020 12:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:24

Aslına bakarsanız, evet maçın hakkı beraberlikti. Alınan bir puanı da yabana atmamak lazım.. İyi puan.. Çıkış içerisinde olan Göztepe’den deplasmanda ve muhteşem bir seyirci atmosferinde oynanan maçta uzatma dakikalarında gelen gol bir anlamda skor dengesini sağladı.

Alınan bir puan da her hafta olduğu gibi kaleci Günay'ın payı büyük. İlginçtir yensen de, yenilsen de, berabere de kalsan da diğer oyunculara haksızlık etmeyelim ama kaleci Günay neredeyse her maç maçın adamı pozisyonunda.. Ligin ikinci yarısında takıma katılan ve oynadıkları maçlarda gol atıp takıma katkıda bulunan Maxim ve Souza ile Rize maçının penaltı kaçırma rekortmeni Muhammet Sumudica'nın ilk onbirinde. Karşılıklı ataklar ve Göztepe baskısı ile geçen ilk devre golsüz berabere..

İkinci yarı baskı kurup 70’de Göztepe golü bulduktan sonra Sumudica’nın Maxim,Souza ve Muhammet'i kenara alması oyunu1-0 mağlup durumda olmasına rağmen Gaziantep FK lehine çevirdi. Teknik anlamda yapılan bu hamle semeresini geç de olsa uzatma dakikalarında verdi. Sağdan gelişen Gaziantep FK atağında sonradan oyuna dahil olan Diarra'nın attığı gol ile beraberlikle geldi. Maçın kırılma anı Göztepe 1-0 öne geçtikten sonra skoru 2-0'a getirmesi muhtemel Göztepeli Serdar'ın şutunu 82.ci dakikada Gaziantep FK kalecisi Günay'ın kurtardığı pozisyondu. Günay başta olmak üzere Morais Kana Bıyık, Oğuz, Kayode maçın başarılı isimleri idi. Tosça, Maxim, Sousa ve Muhammet beklentilerin uzağında kaldılar..

Alınan bir puan ve toplamda ki 31 puan iyi puan. Maçın geneline de bakarsak Göztepe baskın olsa da girilen pozisyonlar ve oyun hakimiyeti göz önüne alındığında maçın hakkı beraberlikti. Nitekim öyle de oldu.. Seyir zevki yüksek bir maç izlettirdikleri için her iki takıma da teşekkür etmek gerekir. Bir övgüde Teknik Direktör Sumudica’ya.. Maç öncesi rakip taraftarlarla yaptığı empati ve isabetli oyuncu değişikleri için.... Puan puandır. Tebrikler tüm takıma...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.