Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAĞLUBİYET

Yazının Giriş Tarihi: 26.11.2017 17:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:21

Haftayı Adana deplasmanında geçiren Gaziantepspor, iki kez öne geçtiği maçta uzatma dakikalarında gelen daha doğrusu yaratılan penaltı golü ile sahadan 3-2 mağlup ayrıldı..

Genel kural atanınız ve tutanınız iyiyse maç kaybetmeniz mümkün değil!! Lakin Gaziantepspor’un atanı neyse de tutanı tam bir fecaat.. Deneyimli bir kalecisinin olmaması Gaziantepspor 'a sezon başından beri çok puan kaybettirdi..

Ligin dibine demir atmış, ekonomik olarak ve destek anlamında ekside olan kulübün başarılı olması mucizelere kalmış gibi bir şey.. Sahadaki mücadele güzel, genç oyuncular bir şeyler yapmaya, kaptan Şenol takımı toparlamaya çalışıyor ama yokluktan kaleyi teslim alan gençler bir türlü heyacanlarını yenip, abuzurt goller yemekten kurtulamıyorlar. Aslında görev kaleci antrenörünün. teknik anlamda olmasada mental açıdan kalecileri pekala motive edebilir... Süper lig tecrübeli Adanaspor iki kez yenik düşmesine rağmen oyuncu kalitesi ile maçı kopardı.. Gaziantepspor da golleri atan Gökhan ve Harun ile Kaptan Şenol göze batan oyunculardı.. Geçtiğimiz hafta lüzumsuz kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Elyasa'nın yokluğu hissedildi..

Artık ara transfere kadar bu kadro saha da olacağına göre çok da fazla skora takılıp kalmakta da fayda yok.. Hertürlü yokluk ve desteksizlik içerisinde puan kayıplarını çok görmemek lazım.. Huzeyfe Başkan'ın çabalarına destek olmak en azından devre arasına kadar transfer yapabilecek duruma gelmesine katkıda bulunmak demektir.. Skor önemli değil ama koskoca spor camiasının Gaziantepsporu yanlızlığa mahkum etmesi de kabul edilir gibi değil ..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.