Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NE OLUYOR

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2020 20:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:54

Ligin 10’ncu haftasını geride bıraktık. İlk haftadaki Galatasaray mağlubiyetini saymaksak 9 haftadır 3 galibiyet, 6 beraberlikle kabul edersiniz, etmezsiniz ama istikrarlı namağlup yoluna devam eden bir Gaziantep FK gerçeği var.

Cumartesi günü kendi evinde karşılaştığı Y.Malatyaspor maçında da puanlar paylaşıldı. Daha doğrusu paylaştırıldı. Puan puandır diyeceksiniz ama, maçın bitimine doğru bariz faul olan bir pozisyon sonucu gelen gol ne oluyor dedirtiyor. Akıllara istikrarlı giden Gaziantep FK'nin önü mü kesilmek isteniyor düşüncesi geliyor.

İlk yarıyı Mirallas'in golü ile 1-0 önde kapayan Gaziantep FK ikinci yarının başında tartışmalı çift sarıdan Oğuz kırmızı kartla atılınca sahada 10 kişi kaldı. Y.Malatyaspor 50’nci dakikada Adem ile beraberliği yakaladı. Eksik kadrosuna rağmen oyundan kopmayan Gaziantep FK Kana Bıyık ile 75’nci dakikada 2-1 öne geçti. Tam maç uzatmalarda dahil bitti derken can havli ile saldıran Y.Malatyaspor Semih'in bariz faul pozisyonu ile Topalli maçın skorunu 2-2 olarak belirledi. Eften püften pozisyonlarda VAR devreye girerken yada maçın hakemi doğrudan VAR'a giderken itirazlar sonuç vermedi. Saha kenarında adeta çılgına dönen Sumidica'nın kırmızı kart görmesi ile neticelendi. Kaybedilen 2 puanın yanısıra daha önce de kart sicili düzgün olmayan Sumidica’nın kaybı da maçın tuzu biberi oldu. Tabii itiraz olacak. Sahada ter döken, emek veren oyuncuların hakkının yanı sıra galibiyetle gelen hatırı sayılır gelirden de oluyorsunuz. Gönül isterdi ki maç sonu, kulübün en yetkili kişisi, Başkanı çıksın kameraların önünde bu haksızlığı dile getirsin. Kulübede yönetimin Futbol Şube Sorumlusu teknik direktörünü zaptirap altına alsın, Kart görmesini engellesin.. Lakin öyle bir durum sezon başından beri maalesef yok... Kısacası puan kaybedilir kaybedilmesine de, takımın hak ve hukukuna sahip çıkılması, atama gibi gelen yönetimle farklı bir konumda. Ne olduğunu, neler olduğunu önümüzdeki haftalar da net olarak göreceğiz...

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.