Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NERDE KALMIŞTIK

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2018 13:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:14

En son bıraktığımızda iyi bir çıkış yapıp, ilk dört sırada kendine yer bulan, son iki maçında da mağlup olup umutları nerdeyse çimlere gömen bir Gazişehir F.K.vardı.

Top yuvarlak, düdük çalmadan maç son maç oynanmadan da lig bitmiyor.. Cuma akşamı Giresun deplasmanında farklı mağlup olan Erkan hoca ve talebeleri, gereken dersi çıkartıp, rakibi de iyi analiz etmiş olmalılar ki, salı akşamı Lig ikincisi Ümraniye’yi kendi sahasında 2-0 mağlup etti.

İlk 20 dakikada önce De Walle ardından da Özgürcan’ın attığı gollerle işi bitirerek adeta ilk 6 hatta ilk 2 için hayata dönüş yaptı. Zira ikinci sıradaki Ümraniye ile puan farkı 3’e indiği gibi ikili averajda da avantajlı duruma geldi..

Gelelim maça; hafta içi maçı, uygun bir hava ve az da olsa destek veren taraftar kitlesi. Pas yüzdesi fazla olan Ümraniye’ye birinci bölgede baskı uygulayan Gazişehir, sonucunu De Walle’nin golü ile aldı. İlk dakikalarda gelen golün şoku atlatılmadan Ümraniye üzerindeki baskı Gazişehir’e Özgürcanın ayağından 2.ci golü getirdi. 2-0 dan sonraki rahatlama gevşemeye neden olmayıp oyun disiplini muhafaza edilince 90 dakika da 2-0 bitti. Erkan hocanın oynadığı maçlardaki hata üstüne hata yapan Sinan’ı kulübeye çekmesi ve fansastik oyuncu Webo’yu ilk 11 de düşünmemesi olumlu.. Özgürcan’ın, M.Reis’in ayrılmasından sonra forvet arkası serbest oynaması, santrafor gibi golcü yaratmış ve kendini bulmuş.. De Walle, Özgürcan, Tugay, Okan, Gökhan ve kaleci Adam göze batan oyunculardı. Umudu tekrar yeşerten tüm takıma ve Erkan hocaya tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.