Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NEREYE

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2017 12:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:12

Sezonun 7.ci maçını geride bıraktık.. Lakin TFF 1.ci ligde yer alan takımlarımızın hali darmadağın.. Hadi öyleydi böyleydi diyelim.. Gaziantepspor 'u geçelim.. Ama Gazişehir FK ne demeli... Hoş iki takımımız arasında çok da fark yok. Onca olumsuz koşullara rağmen Gaziantepspor 4,Gazişehir 6 puanda..Amaa ekonomik olarak ,destek olarak Gazişehir fersah fersah önde.. Oyuncu dersen alaları var. Para zaten sorun değil.. Tesis ülkenin en iyilerinden.. Fakat şehir desteği yok denecek kadar az..

Deplasmanda Ligin son sırasında yer alan Denizlispor ile karşılaşan Gazişehir 90 artıda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.. İlla, para pul kaliteli oyuncun var diye her maçtan galip geleceksiniz diye kural yok.. Ama beklenti bu yönde.. Kalpar hocanın elindeki zengin kadro ile, ideal kadroyu oluşturup kenar yönetiminde müdahale de geç ve etkisiz kalışı, takımın puan kayıplarındaki en büyük etmenlerden birisi.. Değişim zamanı geldi gibi..

Kendi evinde Ankaragücü nü ağırlayan Gaziantepspor 1-0 önde götürdüğü maçı uzatmada yediği golle 2-1 kaybetti. Sezon başından beri her türlü sorunla boğuşan takım, onca probleme rağmen kalecisiz oynamanın bedelini ödüyor.. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin.. Beraberlik de sporda bazen iyi puan getirir.. illa kazanmak için saldırmak bazen eldekini de götürür. Ankaragücü’nün hocası İsmail Kartal Keita yı oyuna sürünce hamlesi maçın kaderini değiştirdi.. Bünyamin hocanın kenarda maç devam ederken skoru yetersiz görmesi yaptığı hamleleri tersine çevirdi. Tam maç bitti derken sahadan 2-1 mağlup ayrılındı. Tamam. olabilir.. Ama golü atan Serhan'ın 90 da kırmızı kart görmesi affedilir gibi değil. Zaten kadro kısıtlı, disiplinsizliğin ne alemi var. En az 2-3 maç yoksun...Stres, yokluk, desteksizlik, yalnızlık bu takımlarımızı nereye kadar götürür bilemem diyecek ama,, Gidilecek yer belli 2.ci lig...

Yine Milli maç arası var.. İyi değerlendirilmeli.. Bakarsınız sürprizler olur..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.