Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NİHAYET

Yazının Giriş Tarihi: 08.05.2017 17:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:29

 

Spor Toto 1.ci liginde mücadele eden, eski adı ile Büyükşehir Belediyespor yeni adı ile Büyükşehir Gaziantepspor haftalar sonra Nihayet galibiyetle tanıştı.

Ligin bitmesine 2 hafta kala düşme hattından çıkamadı ama en azından kalan 2 maça umutla çıkacak. Sezon başında büyük umutlara yelken açarak, iddialı transferlerle sezona başlayan Büyükşehir sezon sonunu göremeden birbirinden alakasız 4 teknik adamla ve bir o kadar da yeni transferlerle yola devam etmek isteyince olanlar oldu. Ve küme düşme hattında kendini buldu.

Hüseyin Kalpar hocanın gelişi ile ha gayret diyerek çırpınmaya başladı. Ama rakipler de aynı çaba içerisine girince,, Bu canım güzide kadro can derdine düştü. Göztepe’ye yenilen Mersin İdman Yurdu fiilen küme düştü. Lakin küme düşecek diğer 2 takım henüz belirginleşmedi.11.ci sıradaki Elazığspor 37 puanda.16.cı sıradaki Büyükşehir’in puanı 33.17.ci Bandırmaspor 31 puanda. Gerisini varın siz düşünün. Play off mücadelesi veren Ümraniyespor karşısında alınan galibiyet belki de kümede bırakacak. Taraftar desteğinden yoksun, 300-500 kişiye oynayan takımdan da motive anlamında fazla birşey beklememek de gerekir. Büyükşehir olarak başarıyı yakaladığı sezonlar, Gaski tesislerinde oynanan maçlarda 1500-2000 kişilik seyirci kapasitesinde ama hınca hınc trübünlere oynanan maçlar, motivasyon olarak tavan yapılan maçlardı.

Sezon başından itibaren teknik yönetim anlamında sıkıntı yaşayan Büyükşehir motivasyonunu da kaybedince kim gelirse gelsin düzelemem moduna girmişti. Memleket evladı ve tecrübeli Hüseyin hoca ile mucize yaratılmaya çalışılıyor. Oyuncular aynı. taraftar aynı. Ha gayret.. 2 maç 6 puan. çok şeyi değiştirir. Ümraniye maçı için yazacak birşey yok. Çıktılar oynadılar ve kazandılar. Tebrikler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.