Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NİHAYET

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2017 10:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:11

TFF 1.ci Lig'de Sezonun 10’ncu maçını geride bıraktık. Beklentilerden uzak bir rota izleyen Gazişehir'in galibiyet hasreti 5 maç aradan sonra, Gaziantep stadında son buldu. Nihayet galibiyeti hatırlayıp 3 puanla tanıştı.. Zor oldu ama, netice itibariyle sahadan Elazığspor'u 1-0 mağlup ederek ayrılan Gazişehir, önümüzdeki haftalar için derin bir nefes almış oldu. Puanını da 11'e çıkartarak farkın açılmasına da izin vermedi..

Rakip Elazığspor maç öncesi 15 puanla zirve mücadelesi veren bir takımdı. Taraftarı ile kazanmak için geldiği belli oluyordu. Lakin daha maçın 1.ci dakikasında görülen kırmızı kart, umduklarını değiştirmeye yetti.. Galibiyet aldatmasın... Neredeyse 90 dakika eksik oynayan bir takıma karşı 1-0 'lık galibiyet üstelik de kendi sahanda çok iyi oynadığın anlamına gelmiyor. Özgürcan, Devalle, Kabasele gibi exterm oyuncular yedek.. Webo sahada ama verimsiz.. Muhammed Reis'de aynı görüntüde. Nitekim 60 dakika sonra da saha kenarındalar. Erkan hoca tam anlamı ile oyuncularını analiz edip tanıyamamış. Kabasele, Dewalle son 10-15 dakikada oyuna girecek oyuncular değil.. Her türlü çabaya rağmen taraftar maça ilgi göstermemiş.. Rakip taraftar

Şampiyonluk havasında coşkulu bir şekilde maç sonuna kadar takımına destek verip Gazişehir'e deplasman duygusu hissettiriyorsa bir yerde eksik yada hata var demektir. Şu husus unutulmamalı; maddesel anlamda doymuş futbolcuları motive etmek için taraftar şart.. Yoksa daha geçen sezon 50 bin kişi önünde oynayan Webo'dan verim hayal olur.. Herşeye rağmen galibiyet, övgüyü hak ettirir galibiyettir.. Tebrikler..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.