Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NİHAYET

Yazının Giriş Tarihi: 26.12.2021 18:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:03

Ligin ilk yarısının son maçında Rize deplasmanında Gaziantep FK nihayet deplasman galibiyeti ile tanıştı. Gerçi biraz geç oldu ama galibiyet ve 3 puan herşeye değdi. Gazi Şehrin 100’nü kurtuluş yıldönümünde, Gaziantepli sporseverlere de anlamlı bir armağan oldu. Gaziantep FK, 19 maçlık süper ligin ilk devresini, 8 galibiyet 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle, 28 puan toplayarak tamamladı...Puan ve sıralama olarak hedeflenenin altında olunsa da zorlu takımların yer aldığı ligde aslında fena bir görüntüde değil.

Gelelim Rizespor deplasmanına;

Güzel bir saha ve havada oynanan maçta Rizespor maçın başından sonuna kadar istatiksel olarak üstün oynasa da, ilk yarının son dakikalarında Gaziantep FK'lü Maxim’in penaltı golü maçın skorunu belirledi. 90 dakikalık periyotta, Kaleci Günay'in gol fırsatı vermemesi, Kitsui, Caulker ve Djilobodji’nin istikrarlı oyunu Rizespor'a gol fırsatı vermedi. Sezon başından beri elestirdiğimiz Erdoğan'ın kaydettiği çıkışı ve gelişmeyi de göz ardı etmemek gerekir. Muhammed'in etkili, Joa 'nin vasat oldugu maçta, Furkan ve H.İbrahim de görevini yapan oyunculardı. Oyuna sonradan giren Dicko yakaladığı pozisyonları harcamasa sonuç daha da farklı olabilirdi. Yedek kulübesinde beklemek ağırlaştırmış ve gol iştahını kapatmış.

Devre arası Gaziantep FK’nın mutlaka ve mutlaka forvet alması gerekiyor. Lig maratonunun içerisinde eş değer takım olarak gördüğümüz Konya, Hatay, Başakşehir, Adanademir gibi takımların başarıları ortada. İkinci yarı yarışın içinde ve rahat olmak için golcü transferi şart. Tebrikler, hocasından oyuncularına kadar tüm takıma....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.