Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OLMADI

Yazının Giriş Tarihi: 22.10.2016 13:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:00

İyi gidişatın üzerine, üstelik de kendi saha ve seyircinin önünde bu skor olmadı. Yakışmadı.

Aslına bakarsak ,doksan dakikalık görünüme göre galibiyeti hakeden de konuk Kayserispor idi. Güzel bir hava ve saha ile az da olsa coşkulu bir seyirci önünde 2-1 'ilk mağlubiyet, taraftarın takıma inancından olsa gerek protestoya uğramadı.

6 puanlık maç elden kaçtı. Üstelik de lig boyunca aynı kulvarda rakibimiz olacak rakibe gitti. Cezalı oyuncular Abdülkadir ve Rajtoyal yok. Defansın sağına Barış, stopere de Musa konulmuş. Pitsula kulübeye, Kıslak ve Fatau ilk onbirde sahaya sürülmüş. Doğru bir tercih.. Ancak rakip sizden daha diri ve dirençli. İlk yarıda verilmeyen ve sonrasında bunun yüzü hürmetine verilen ve Ghilas'ın gole çevirdiği penaltı var.

Bu arada Kayserispor'un direğe nişanladığı gol pozisyonu ilk kırılma ikazı idi. İkinci yarı Kayserispor’un kazandığı penaltı ile eşitlenen skor, duran toptan biraz da kaleci İtanje’nin pozisyon hatası ile 2-1 Gaziantepspor aleyhine oldu.

Sonuç da İsmail hocanın oyuncu değişiklikleri skoru değiştirmeye yetmedi. Alpay ve İlhan bu takıma ilaç olamaz. Biri hazır değil, diğerinden de artık geçmiş. Pitsula oyuna geç alındı. Hintum solda haftalardır aksıyor. Artık Şenol'a da az buçuk güvenip forma vermek lazım. Maç boyu duran toplardan gelen 3 gol. Kazanan 2-1 Kayserispor. Bizimkilere geçmiş olsun. Kayserispor'a tebrikler....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.