Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖVGÜ

Yazının Giriş Tarihi: 22.10.2017 13:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:23

Futbol ilginç bir oyun.. Günü gününü tutmuyor. Önceden tahminle de sonuç alınmıyor. Bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren madden ve yönetim olarak güçlü Ç.Rizespor, diğer tarafta da futbolcusuna krampon alacak parayı bile veremeyen, kaderine terk edilmiş koca çınar Gaziantepspor. Üstüne üstlük 3 puanı da silinmiş, teknik direktörü, yönetimin vurdum duymazlığına dayanamayarak takımı bırakmış, yardımcılarıyla sahaya çıkmış durumda bir takım.

Cumartesi akşam 19.30 da maç oynanmasına rağmen bir avuç coşkulu gerçek taraftar trübünde.. Üstelik de her türlü desteğin verildiği şehrin diğer takımı Gazişehir FK 'den daha fazla seyirci ve destek var. TFF nin ceza vermediği Elyasa kaptanlık pazubandı ile sahada. Transfer yasağını eldeki oyuncuları ile gidermeye çalışan Gaziantepspor, Elyasa'nın yanısıra fedakar Şenol ve Muhammed İldiz ile henüz 17-22 aralığındaki gençlerle Gaziantep Stadyumunun çimenlerinde..

Alt yapı takımı görünümdeki Gaziantepspor'da, 99 doğumlu kaleci Selçuk, yan toplara çıkışı ve yer tutuşu ile güven verirken, 97 doğumlu İlker oynadığı futbolla, şimdiden transfer listelerinde yer almaya aday görünümdeler. Yıllardır takımda yer alan Muhammed, kısa ayrılıktan sonra geldiği takımında biraz daha sakin olmalı.. Kenar yönetimindeki Ali Haydar hoca oyundan almasa takımını eksik bırakması işten bile değildi..

Maça gelince; aslına bakarsanız hoca değiştiren Ç.Rizespor, hocasız ve gençlerle mücadele eden Gaziantepspor'u hafife almış. Sahaya hakim olan, gol pozisyonu bulan taraf Gaziantepspor'du. Maçın en önemli anı, uzatmada İlker'in bulduğu gol pozisyonu idi. Biraz deneyimli olsa yada top tecrübeli bir oyuncuya gelse pozisyon gol olurdu..

Elyasa ve Şenol gibi süper lig deneyimli iki oyuncunun yönetimindeki Gaziantepspor, taraflı tarafsız gönülleri Feth ederek her türlü imkansızlığa ve sahipsizliğe rağmen her geçen gün deneyim kazanarak lige devam ediyor.. Bu şartlarda değil puan almak sahaya çıkmak bile övgüye değer.

Ç.Rizespor gibi bir takımdan bir puan da almak başarıdır.. Bizlere düşen de yönetim dışında tüm takımı tebrik etmektir... Mücadele ve yürekliliklerinden dolayı kenar yönetimi ve oyunculara teşekkürler ve tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.