Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

REZALET

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2017 10:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:38

Ligin bitimine 4 maç kaldı. Öyle yada böyle çıkarsın sahaya, gücünün yettiği kadar mücadele edersin. Sonuç ne olursa olsun, onurunla şerefinle sonucu kabullenirsin..

Haftalardır ligin dibinden kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor, çok kritik bir maçta Akhisar Bldspor karşısında aldığı 6-0 lık skorla lige havlu atıp, artık tamam dedi.

27 yıllık lig serüvenini adeta bitirdi. Gelinen nokta, her yönüyle Rezaletin daniskası. Oyuncu tercihinden tut, sahadaki mücadeleye ve maç sonu Bülent hocanın açıklamalarına kadar bütün hepsi rezalet. Koskoca Gaziantepspor için skor bir yana da diğerleri kabul edilebilir bir durum değil. Beraberce mücadele ettiği takıma koyduğu oyuncuları ihanetle suçlayan, teknik direktörlükten başka her türlü beyanatı verip, şehri küçümseyip alaşağı eden Bülent hocanın, maç sonu açıklamaları oldukça ilginç. Fıkra gibi. Sen değilmisin bu takımı çalıştırıp, kadroyu belirleyen. Sen değilmisin takımın içinde bulunduğu koşulları bilip, görüp, hocalığını kabul eden. Kaldı ki rakibin ligde senden daha kötü idi. Başında da tanıdık bir isim, Gaziantepspor'un eski hocası Okan Buruk var. Adam ağlamadan sızlamadan nereden nereye getirdi. Üstelik de kulübünün Süper lig tarihinde en farklı galibiyetine imza attı. Ligin ilk yarısındaki takımın banko oyuncuları Abdülkadir, Şenol, Orkan, Muhammet İldiz nerede. Alacaklarını istediler diye, yetersiz oldukları gerekçesi ile M.İldiz ve Şenol'u kadro dışı bırakıp izinli saymak ne ayak. Nasıl bir kulüp politikası ve yönetimi. Rakiplerinden

Kayserispor, üstelik de düşüşe geçmişken, bırak onu kurtulması senden daha zor olan Adanaspor bile lige havlu atmadan deplasmanda kazanırken, Ç.Rizespor kendi evinde galip gelirken, avantaj yakalayabilecek Gaziantepspor 'un mağlubiyeti herşeyi bitirdi. Sadece puansızlık değil, sonuçları itibari ile de onarılamaz derin hasar yarattı. Maç ile ilgili fazla bir şey yazmaya gerek yok.

Bülent hocanın oyuncu tercihleri yanlış. Savunmada Musa'nın erken sakatlanarak çıkması da şanssızlık. Angan, Reis, Pedrosa, Thiam, Marcinho, Ben Hatira, kaleci Viktor kısacası Ghilas dışında yabancı oyuncuların hepsi tam bir fiyasko.. İlk yarı biterken İlhan'la yakalanan ve kalecinin bacaklarından kornere giden top dışında maalesef pozisyon yok. Ökinci yarı tam bir rezalet her gelen top gol olup kaleye yağdı. Bu arada, bunca yıl takımda yer alan Barış dururken ,Ghilas'ın kaptan çıkması da yanlış. Deveye sormuşlar “Boynun neden eğri diye” Nerem doğru ki diye cevap vermiş. Gaziantepspor da da başta Kızıl 'ın başkanlığı olmak üzere, yönetim, teknik heyet, oyuncular hepsi yanlış... 27 yıl önce 1.ci lig sonra da Süper lig olarak devam eden birliktelik sona ermek üzere... Yazık.. Geçmiş olsun.. Bakarsınız.. Belki mucize olur...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.