Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SERİYE DEVAM

Yazının Giriş Tarihi: 18.10.2020 19:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:19

Yenemiyorsan yenilme.. Özellikle de deplasmanda.. Milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra Gaziantep FK deplasmanda Antalyaspor'dan da puan almayı başardı.

Maçın hemen başında yediği golle mağlup duruma düşmesine rağmen, üstelik de 2 kırmızı kartla sahada 9 kişi mücadele ederken ,maçın son 20 dakikasında bulduğu golle sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak beraberlik serisini devam ettirdi.

Teknik Direktör Sumudica'nın cezası nedeniyle tribünde olduğu maçta sahada ki oyun disiplininde gevşeme ve boşluk olduğu, görülen lüzumsuz kırmızı kartlarla gün yüzüne çıktı.. Poldoskili, Nuri Şahin’li üst düzey oyuncularının yanı sıra küçümsenemeyecek kaliteli kadrosu bulunan Antalyaspor kırşısında ikinci yarı yapılan oyuncu değişiklikleri sonuca doğrudan etki yaptı. Dokuz oyuncu ile mücadele ederken karakterli mücadele gücü yüksek bir oyun sergilediler. İkinci yarıdaki Morias’in çift sarıdan kırmızı kartı neyse de, Mirallas'in sarı kartına rağmen, daha maçın ilk devresi dolmadan rakibine kafa atması kabul edilir gibi değil. Her hafta maçın adamı olmayı başaran kaleci Günay'in yanına genç Furkan'ı bu hafta eklersek abartı olmaz. Beraberliği sağlayan attığı golün yanısıra oyuna girdiği son 20 dakikada ki mücadelesi kayda değer.

Antalyaspor'un kaliteli ve şöhretli kadrosuna rağmen her ne kadar rakip de maçı 9 kişi tamamlasa da iki oyuncu eksiğine rağmen oyundan düşmeyip, beraberliği sağlamak ve maçı bu skorla bitirmek övgüye değer. Bir puan iyi puan... Tebrikler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.