Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SON DÜDÜK

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2020 19:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:37

Çıkmayan candan ümit kesilmez.. Geçen hafta Karagümrük karşısında son dakikada yenilen golle maç, Galibiyetten beraberliğe gelip 2 puan kaybı ile bitmisti. Bu hafta da Göztepe deplasmanında son dakikada gelen penaltı golü ile maç mağlubiyetten beraberliğe gelerek bir puan kurtarıldı.. Son düdükler kaderi belirliyor.. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin.. Futbolda genel kural.. Dahası bütün sporlarda.. Ancak galibiyetin kulüp adına hatırı sayılır maddi getirisini de unutmamak gerekir.. Sadece kulüp değil futbolcusundan saha bakımcısına kadar tüm çalışanlar için, galibiyetle verilen prim, kazanç ve geçim kapısıdır.

Karagümrük maçından sonra Sumidica antrenman öncesi tüm takıma bunu hararetle ve sindirerek anlatmış... Etkili olmuş mu tartışılır.. Ancak, Sumidica’nın fırçası Göztepe karşısında ki Gaziantep FK'nün ilk devrelik oyunu ile bayağı motive etmiş göründü.

Maçın hemen başında organize bir atakla gelen Muhammet'in golü bunu gösteriyor.. Ancak 1-0’dan sonraki Göztepe’nin kazanma hırs ve azmi, Gaziantep FK 'nün mahkum bir oyun ve baskı altında tuttu. Göztepe skoru önce 1-1 sonra da 2-1 yaparak oyunu son dakikaya kadar hakim götürdü.. Son dakikadaki Maxim’in penaltı golü bir puanı kurtardı., Puan puandır.. Evet ama, Gaziantep FK’nün genel görünümü iç açıcı değil. Teknik direktör Sumudica'nın elindeki oyuncu kalitesi ve yapısı 3-5-2 sistemine uygun değil. Defans özellikle orta göbek çok ağır. Kana Bıyık pozisyonlarda ağır kalıyor. Oynanan maçlarda kaleci Günay maçın adamı olmaya aday. Gecen sezonun etkili forveti Sivas’a kaptırılan Kayode'nin yeri dolmuş değil. Andre geçen hafta gol atmasına rağmen dağınık, etkili olamıyor. Muhammet gol attı ama güven telkin etmiyor. Olkowski uyum safhasında.. Takımın takımca güvencesi olacak oyuncu yok. skor olarak öne geçince, duruyor, rakibin üzerine gidip, farkı açmaya Çabalamıyor.. İyi bir forvet ve hareketli stopere bu takımın ihtiyacı var.. Bu şartlarda bir puan iyi puan. Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.