Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SON VİRAJ

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2017 20:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 20:12

Spor Toto 1.ci lig de son haftaya girilirken Malatyaspor ve Sivasspor rakipleri ile berabere kalmalarına rağmen Süper Lige çıkmayı garantilediler.

Asıl mücadele son sıralarda ve herşey son haftaya kaldı. Deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalma başarısını gösteren Büyükşehir Gaziantepspor aldığı bir puana rağmen küme düşme hattından çıkamadı.. İki kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Mavi-Beyazlılar, Eskişehirspor'un durumu ve arkasına aldığı taraftar desteği göz önüne alındığı zaman aldığı bir puan başarıdır..

Hüseyin Kalpar hocanın gelişi geç de olsa önce takımdaki düşüş durdurulmuş sonra da çıkışa geçilmiştir. Maça mutlak kazanmak için çıkan Büyükşehir maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutarak, etkili bir oyun anlayışı ile ihtiyacı olan puanı, bir puan da olsa almayı başarmıştır.. Aldığı bu puan önümüzdeki hafta, üstelik de Gaziantep'te oynanacak ligin son maçında ,Giresunspor karşısında alınacak galibiyet ile ligde kalmayı garantileyecektir. Büyükşehir Gaziantepspor'un ligdeki sıralaması mutlaka kazanması gereken Eskişehirspor için aldatıcı olmuş ve stresli oynamasına neden olmuştur. Bu durumdan istifade eden Büyükşehir özellikle kaptan Erdal, kaleci Adam, M.Reis ve M.Erdem ile oyunun gidişatına doğrudan etki etmiştir. Maçın kırılma anı,skor 1-1 iken penaltının gol olmamasıdır.. Büyükşehir 2-1 öne geçtikten sonra Eskişehirspor'un baskısı beraberliği sağlasa da sonuçta sahadan puanla ayrılan taraf Büyükşehir Gaziantepspor olmuştur. Ligin son virajı önümüzdeki hafta geçilecektir.. Umudum ve temennim kazasız geçilmesidir... Başarılar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.