Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEBRİK ve TEŞEKKÜR

Yazının Giriş Tarihi: 16.05.2021 16:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:06

2020-2021 yılı Süper Lig futbol sezonu sona erdi. Son haftalarda müthiş bir zirve mücadelesinin yaşandığı sezonu, Beşiktaş gol averajı ile şampiyon olarak bitirdi. Her ne kadar birkaç hafta öncesinde düşecek takımlar belli olsa da 4’ncü takımın son haftaya kalması düşme hattında da büyük heyecan yarattı.

Sezona Sumudica ile başlayan ve sonrasında da Pinto ile devam eden Gaziantep FK 40 maçlık sezonu 58 puanla 9’ncu sırada tamamladı. Bir ara liderlik koltuğuna bile oturan Gaziantep FK maalesef sonrasındaki puan kayıpları ile Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanamadı. Yönetimin transfer politikası, hoca kaprisi, disiplinsizliği derken inişli çıkışlı bir grafikle lig sona erdi.15 galibiyet, 13 beraberlik,12 mağlubiyet ile artı 8 gol averajı ile ligi tamamlamak üzerinizde yer alan takımları görünce sevinç yerine ah vahları da beraberinde getiriyor.

Gaziantep FK son hafta Lige bu sezon katılan ve sezonu 61 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Hatayspor'a konuk oldu. Önceki haftalarda Gaziantep FK başkanlığını bırakacağını açıklayan Başkan Mehmet Büyükekşi'nin ardından Pinto'da sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Maça sezon boyunca şans vermediği oyunculara ağırlık vererek başlayan Pinto 90 dakika sonunda, ligi ve sezonu 1-0 deplasman galibiyeti ile kapatmayı başardı. Galibiyet için teşekkürü, sezon ortası kurmadığı takım ile ligi hatırı sayılır başarı ile kapattığı için de teşekkürü haketti. Bundan sonrası yeni yönetim ve yeni teknik direktörün. Bulunulan yer ve konum için hem başkan Büyükekşi ve yönetimine, hem de teknik direktör Pinto'ya tebrik ve teşekkür...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.