Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YENİ SEZONA MERHABA

Yazının Giriş Tarihi: 26.07.2017 15:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:40

Aslında geride bırakılan sezonun Gaziantep profesyonel futbol kulüpleri açısından pek iç açıcı geçtiği söylenemez. 27 yıllık aradan sonra Gaziantepspor Süper Ligden 1.ci.Lige küme düşmüş, eski adıyla Bş.Bldspor ise son maçta kümede kalabilmiştir. Bş.Bldspor önce yönetimsel olarak devamında da isim ve tüzük değişikliğine giderek, Gazişehir Gaziantep FK adını alarak, renkleri dahil, neredeyse tepeden tırnağa değişime uğramıştır.

GSO Başkanı Adil Konukoğlu başkanlığında, Süper Lig kulüplerini kıskandıracak yönetim Kurulu oluşturulmuştur. Son 5 maç takıma hayat veren Hüseyin Kalpar hoca ile yola devam kararı verilerek, mevcut oyuncuların dörtte üçü ile yollar ayrılmış, yeni bir heyecan ve başarı yakalayacak oyuncular transfer edilmiştir. Bunca olumlu hamlelelerin yanı sıra, Ş.Urfaspor'un TFF na müracaatı ve Gaziantepspor kaptanının karıştığı teşvik görüntüleri sezon öncesi mide bulandırmıştır. Üstüne üstlük bir de Gaziantepspor'un, yanında olması gerekirken Ş.Urfa safında yer alması kamuoyunda şaşkınlık yaratmaya yetmiştir. Tabii TFF nu kararını verecektir. Ama Gaziantepsporla ilişkiler asla beklenildiği olmayacaktır.

Gaziantepspor'a gelince; sezon sonu küme düşen takım, Başkan Kızıl'ın olağan genel kurulda tekrar Başkan olması ile kamuoyunda iyice destek ve sempatisini yitirmiş, bunu farkeden İ.Kızıl da daha haftası dolmadan olağanüstü genel kurul kararı alarak, koca kulübü iyice açmaza sürüklemiştir. Ligin başlamasına 15 gün kalmış, ortada ne hoca ne de antrenman yapacak oyuncu vardır. Üstüne üstlük bir de 30 temmuz da da Başkan Kızıl'ın aday olmayacağım dediği genel kurul var. Bu arada elde avuçta ne varsa hesabı, eldeki kaliteli oyuncular, üçe beşe bakmazsızın değerinin çok altında satılmaktadır.. Artık yeni sezona Gazişehir FK. ile merhaba diyeceğiz ama korkarım Gaziantepspor ile elvada diyeceğiz. Önümüzdeki günler neler gösterecek bakalım... Göreceğiz...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.