Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YEREL SEÇİMLERDE DENGELER

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2018 14:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:30

Muhalefet partileri arasında yerel seçimlere yönelik ittifak çalışmaları yerelde resmen başladı. Geçtiğimiz gün Nizip'te yemekte bir araya gelen CHP ve İyi Parti yönetim kurulu üyeleri yerel seçimler öncesi bir işbirliği zemininin arandığının iyi bir göstergesi idi. İyi Parti ilçe başkanı Kenan Çakır ve Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Haluk Kahraman yerel seçimlere yönelik birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Görünen o ki önümüzdeki yerel seçimler hiçbir siyasi parti için çantada keklik değil. Hele hele 2014 yerel ve 24 Hazirandaki son sandık sonuçlarına bakarak alt alta yazıp toplama çıkarmalarla sonucu kestirmek hiç gerçekçi değil

Nizip'te gördüğüm manzara seçimlerin çetin geçeceği ve Nizip'te dengelerin değişeceği yönünde. Hadi hayırlısı olsun bakalım.

ÖZELDE YÖNETİCİLİK

İş hayatında özellikle özel hastanelerde ki görev yaptığım için biliyorum. Çalışanları en çok yoran, iletişimi en çok bozan şeylerden birisi samimiyetsiz, entrika ve yalanlarla bezenmiş ilişkiler manzumesidir. Bazıları bu gibi yerlerden kaçarak uzaklaşırlar ve böyle bir yerde olmamak aslında başlı başına bir başarı, bir şans.

ZEHİRLENİYORUZ

Sadece yediklerimiz değil, soluduğumuz kirli hava, negatif düşüncelerimiz, kolayca kapıldığımız umutsuzluk, bozulmuş insani ilişkilerimiz, söylediklerimiz, işittiklerimiz hırslarımız, korkularımız, kıskançlıklarımız, güvensizliklerimiz de en az yediğimiz besinler kadar zehirliyor bedenimizi...Hatta yediklerimizden daha fazla

.ZOR BİR SÜREÇ

.Zor bir süreçten geçiyoruz. Rabbim ülkemize güç kuvvet versin. Allah yardımcımız olsun. Harici ve dahili çok düşmanı var bu güzel ülkenin. Siyasetçiler de daha fazla gerilim üretmesinler.

Kendini bulunmaz hint kumaşı sananlar ve allemeyi cihan zannedip vazgeçilmez görenler ölçüye çıktıklarında boş battal olduklarını görürler. Halkın Terazisi, hassastır. İnce eleyip sık dokur! Halkın terazisi yanlış tartmaz

KEYFİ İNFAZ YAPMAYIN

İnsanları eften püften şeylerle yargılamak, karalamak ekmeği ile oynamak büyük vebaldir. Ne demiş atalarımız, Ekmekle oynayanın ekmeğiyle oynanır: Onun bunun kazancına engel olan, bir gün aynı durumla mutlaka karşılaşır.

GÜNÜN SÖZÜ

Önce refik, sonra tarik denilerek, yola çıkacağımız insanları dikkatli ve rikkatli seçmemiz tembihlenir. İlk olarak şunu söyleyelim: İnsanı, yol değil, yoldaşları yorar.

İbrahim Tenekeci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.