Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alkışlar Volkan Group'a

Gaziantep Defterdarlığı tarafından 2023 Yılı Kurumlar Vergi Rekortmenleri açıklandı. Gaziantep vergi rekortmenleri listesinde ilk 100 ‘e giren Nizip şirketlerinden Bilal Çeker'in sahibi olduğu Volkan Petrolcülük Nizip'te 1. sırada yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Alkışlar Volkan Group'a

Nizip şirketlerinden hayırsever Bilal Çeker'in sahibi olduğu Volkan Petrolcülük yeni bir gurur yaşatarak 2023 Yılı Kurumlar Vergi Rekortmenleri sıralamasında Nizip'te 1. olurken,   Gaziantep'te ise 44. sırada yer aldı. Nizip Ticaret Odası başkanlığını yürüten Mehmet Özyurt'un firması Pamyağ ise Nizip'te ikinci, Gaziantep'te ise 53. sırada yer aldı.  Nizip'te vergi rekortmenleri listesinde 3. olan Erim Arıkan Yağ Gıda İnşaat A.Ş. Gaziantep'te ise 83. sırada yer buldu.  Erim Arıkan'ın firması 9.573.369 TL vergi öderken, Pamyağ 13.176.665, Bilal Çeker'in firması 17.176.665 TL vergi ödedi.

VOLKAN GROUP HAKKINDA

Volkan Group´un temelleri 1966 yılında M. Seyit Çeker’in ticaret hayatına atılmasıyla başladı. 1967 yılında gıda,1979 yılında Plastik Ayakkabı sektörüne girildi. Bilal Çeker’inde 1984 yılında şirketler bünyesine katılmasıyla, Çeker Volkan Güneş Plastik Ayakkabı ve Sabun San. Tic. Ltd. Şti. adı ile kurulan şirket kısa sürede yurtiçi ve yurtdışı pazarında adından söz ettirmeye başladı.

1996 yılında petrol ürünleri ticareti ve yurtiçi lojistik sektörüne girildi. Daha sonra petrol ürünleri alım satım ve lojistik operasyonu için 1999 yılında VOLKAN PETROLCÜLÜK A.Ş. kuruldu. Sektöründe aranan lider kuruluşlarından olmayı başardı. 2001 yılında kurulan Çek-Pet Petrol Ürün. İnş. Tic. Ltd. Şti. ise petrol ürünleri ve inşaat konusunda faaliyet göstermek için kuruldu. Tüm bu şirketlerin yanı sıra 2006 yılında kurmuş olduğumuz SBÇ İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. ile ithalat ve ihracat konusunda Volkan Group bünyesine dahil oldu.

Daha sonra 2014 yılında SBÇ Yazılım Bilişim Mobil Uygulama San. ve Tic. Ltd. Şti. ile bilişim sektörüne ve ardından 2015 yılında ise Elbis Madencilik Lojistik Petrol San. ve Ltd. Şti. ile madencilik sektörüne adım atmış olundu. Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, farklı sektörlerde de hizmet vermeyi her zaman hedeflemiştir. 2010 yılında ise gıda alanında Bilken Yumurta ile açılım ortaklığı yaparak, gıda sektörüne giriş yapmıştır.

Volkan Group bünyesindeki; VOLKAN PETROLCÜLÜK A.Ş. ve ÇEK-PET firmalarımız bağlı bulunduğu vergi dairelerinde, kurumlar vergisinde 12 yıldır vergi rekortmeni olmaya devam etmiş olup, önümüzdeki yıllarda da aynı başarıyı göstermek hedeflerimiz arasında olacaktır. Volkan Group faaliyette bulunduğu tüm alanlarda, kalite ve yeniliğe açık olmayı kendine ilke edinmiştir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.