Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 1 zanlı tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:15
Kaynak: İHA
2 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 1 zanlı tutuklandı

Gaziantep’te alacak verecek meselesi nedeniyle pompalı tüfeklerin kullanıldığı ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kavga ile ilgili adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan 1’i tutuklandı. Diğer zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gaziantep’te, 23 Mayıs Pazartesi günü Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi 242 Nolu Sokak’ta meydana olayda alacak verecek meselesi nedeniyle husumetli olan iki grup arasında tartışma çıkmış ve kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşerek iki grup birbirine pompalı tüfekle ateş etmişti. Kavga sırasında pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cuma Arar ile Mehmet Polat olay yerinde hayatını kaybetmiş, Hüseyin T. isimli şahıs ise ağır yaralanmıştı.

Adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan 1’i tutuklandı
İki kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından geniş çaplı çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla T.İ. ve A.A. isimli iki şahsı yakalayarak gözaltına almış ve zanlılar emniyette tamamlanan sorgularının ardından adli mercilere sevk edilmişti. Adliyeye sevk edilen zanlılardan T.İ. tutuklanırken A.A. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.