Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

24. GAPSHOES FUARI'NI BAKAN ÖZLÜ AÇACAK

''24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)'', Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün katılımlarıyla, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde, 14 Aralık Çarşamba günü açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 12:02
Kaynak: İHA
24. GAPSHOES FUARI'NI BAKAN ÖZLÜ AÇACAK

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ''24. GAPSHOES Fuarı'' açılış töreni, 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Fuarın resmi açılış töreni ise, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve protokolün katılımlarıyla saat 14.00'da yapılacak.

Fuarda, erkek, kadın, çocuk, spor, iş emniyet, askeri ayakkabıları, terlik, ayakkabı yan sanayi ürünleri, taban, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler, kösele, ayakkabı makineleri, kesim, monte hazır taban, dikim ve finisaj makineleri gibi ürün grupları 25 bin metrekare alanda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Gaziantep ile birlikte Adana, Ankara, Çankırı, Çorum, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Osmaniye, Samsun ve Şanlıurfa illerinden 300 firmanın katılacağı fuarda, yaz modelleri ve yeni trendler sergilenecek.

Yurtiçinden ziyaretçilerin yanı sıra Etiyopya, Ortadoğu, Afrika ve Türk Cumhuriyetlerinden profesyonel heyetlerin ve ziyaretçilerin gelmesi beklenen fuar, 17 Aralık tarihine kadar 10:00 - 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.