Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"30 Ağustos Zafer'inin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz”

Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, "30 Ağustos Zafer'inin 94. yıl dönümünü kutluyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:39
Kaynak: İHA
"30 Ağustos Zafer'inin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz”

Milletvekili Nejat Koçer,30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, zaferin yüce Türk milletinin azim, kahramanlık ve fedakarlık destanının nişanı olduğunu kaydetti.

Koçer, "30 Ağustos Zafer'inin 94. yıl dönümünü kutluyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1919'da başlattığı Milli Mücadele süreci, aziz milletimizin feraseti ve kahraman askerlerimizin eşsiz cesareti ile 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanmıştır. Bu zafer, hürriyetine, bağımsızlığına kastedilmiş bir yüce milletin, azim, kahramanlık ve fedakarlık destanının nişanesi olmuştur. 30 Ağustos Zafer'i o günkü yoksul Anadolu'nun bugünkü büyük ve güçlü Türkiye olmasının ilk adımıdır. 30 Ağustos, milletinin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışan, üreten, sürekli gelişmekte olan, yalnızca kendi topraklarında değil dünyada barışı hedef edinmiş bir devletin, doğum günüdür. Milli ve manevi değerlerini pek çok şeyin üzerinde tutan Türk Milleti, bağımsızlığından, birlikteliğinden, kardeşliğinden, demokrasiden, ve Cumhuriyet kazanımlarından asla taviz vermeyeceğini 15 Temmuz gecesinde de göstermiştir. 30 Ağustos kahramanlarının torunları, bir kez daha bu ülkede milli birlik ve beraberliği bozmak, kaos ortamı oluşturmak, ülkeyi kargaşaya sürüklemek, bölmek gayretinde olanlara hak ettikleri dersi vermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize kazandıran tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.