Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feci kazada ölen 112 çalışanları için mevlit okutuldu

Gaziantep’te yaralıya müdahale ederken otobüsün çarpmasıyla hayatını kaybeden 112 Sağlık ekibi için Sağlık-Sen tarafından mevlit programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2022 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:02
Kaynak: İHA
Feci kazada ölen 112 çalışanları için mevlit okutuldu

Gaziantep’te 20 Ağustos’ta yaşanan ve 2 İHA muhabirinin de hayatını kaybettiği kazada yaralıya müdahale ederken otobüsün çarpması sonucu yaşamını kaybeden 112 Sağlık ekibi Tuğba Uzdilli, Abdullah Kütük, Halil Özden ve hayatını kaybeden tüm sağlıkçılar için Sağlık-Sen tarafından mevlit programı düzenlendi. Programda, hayatını kaybedenler için dualar edildi. Topçuoğlu Camii’nde yapılan mevlit programının ardından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.
Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkan Vekili Mehmet Yaşar, yaptığı açıklamada, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Nizip bölümünde 20 Ağustos 2022 tarihinde meydana gelen trafik kazasında aralarında sağlık çalışanları Tuğba Uzdilli, Halil Özden ve Abdullah Kütük’ün de bulunduğu 16 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatarak, görevi başında şehit olan sağlık çalışanlarını unutmadıklarını kaydetti. Yaşar, "Ağustos ayı içerisinde meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık çalışanı arkadaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Onlar görevlerini yaparken şehit oldular. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Programa katılan herkese de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.