Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karmen Halı’ya altın marka ödülü

İş dünyasında başarı ve prestiji temsil eden Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Halı kategorisinde yılın markası seçilen Karmen Halı adına ödülü Pazarlama Koordinatörü Salih Dörterler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:43
Kaynak: İHA
Karmen Halı’ya altın marka ödülü

Dörterler, "2001 yılından bu yana başarılı bir geçmişe sahip olan Karmen Halı, halı endüstrisindeki uzmanlığını ve kaliteli işçiliğini istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir. Birinci sınıf üretim anlayışımızdan vazgeçmiyor ve kaliteden ödün vermiyoruz. Ürün tasarımlarımızı sürekli yenileyerek modayı takip etme ve yön verme başarısını sağlamaya çalışıyoruz. Satışlarımızda yüzde 50 iç piyasa ve yüzde 50 dış piyasa dengesini sağlayarak ülkemizi dünya çapında gururla temsil ediyoruz. Altın Marka Ödülü, Karmen Halı’nın en yüksek kalite standartlarını, yenilikçiliği ve müşteri memnuniyetini korumaya olan sarsılmaz bağlılığının bir kanıtıdır" dedi.
Karmen Halı, toplam 30 bin metrekare alanda TS-EN ISO 9001 standardı ile günlük ortalama 20 ton iplik işleyerek üretim yapan Karmen Halı, ürünlerinin tasarım aşamasından satış sonrası hizmete kadar olan tüm süreçlerini yine bu merkezinden yürütmektedir. Maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyen iç denetim anlayışı ile tüm süreçler denetlenmekte ve müşteri talepleri ile her geçen gün kendini yenileyerek rekabet üstünlüğünü elinde tutmaya gayret etmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.