Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtuluş kupası etkinliklerinde 250 sporcu hamle yaptı

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2022 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:00
Kaynak: İHA
Kurtuluş kupası etkinliklerinde 250 sporcu hamle yaptı

Şehitkamil Belediyesi 25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Küçükler Kategorisi Gaziantep Satranç İl Birinciliği müsabakalarında 250’nin üzerinde lisanslı sporcuyu misafir etti. Türkiye Şampiyonası öncesinde son virajı başarıyla dönen akıllı hamlelerin sahibi sporcuların mutluluğuna, velileri de ortak oldu.
Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Gaziantep İl Temsilciliği iş birliğiyle 25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Küçükler Gaziantep Satranç İl Birinciliği müsabakaları genel ve kızlar kategorisinde, 6 farklı yaş grubunda 250’nin üzerinde sporcunun tatlı rekabetine sahne oldu. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda geleneği bozmayan sporcu velileri, 2 gün boyunca devam eden turnuvada minik satranç ustalarını yalnız bırakmadı.

Turnuvalara katılan sporcu oranı artıyor
Küçükler Gaziantep Satranç İl Birinciliği müsabakaları esnasında değerlendirmelerde bulunan TSF Gaziantep İl Temsilcisi Ebru Baloğlu, kurumlar arası iş birliğiyle gerçekleştirilen çalışmalarla turnuvalara katılan sporcu sayısı oranının her geçen gün arttığını söyledi. İl Temsilcisi Baloğlu, açıklamasında şu sözleri kaydetti:
“Küçükler Kategorisi Gaziantep Satranç İl Birinciliği müsabakalarını yoğun bir ilgi ile gerçekleştiriyoruz. Artık tek kategoride düzenlediğimiz yarışmalarda bile salonlara sığmıyoruz. Bu noktaya Şehitkamil Belediyesinin çok kıymetli çalışmaları ile geldik. Kurumlar arası iş birliğiyle turnuvalara katılan lisanslı sporcu sayısı oranı her geçen gün artıyor. Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese, camiamız adına teşekkür ediyorum. Organizasyona katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.