Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ressam Özdemir SANKO Sanat Galerisinde sergi açacak

Ressam Emine Özdemir, SANKO Sanat Galerisi’nde 26 Mayıs Cuma günü atları konu alan “Bir At Bir Murat” temalı özgün baskı resim sergisini açacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:39
Kaynak: İHA
Ressam Özdemir SANKO Sanat Galerisinde sergi açacak

Emine Özdemir, 59’uncu kişisel resim sergisinde 25 eserin yer alacağını belirterek, çalışmalarında özgün baskı tekniklerinden ağaç baskı ve linol baskı tekniğini kullandığını söyledi.
Eserlerinde atları işlediğini anlatan Özdemir, “Atları sadece bir hayvan figürü olarak görmüyorum. Duygusal canlılar olan atlar, benim için dostluğu, sevgiyi, sadakati ve birlikte koşulması gereken hayatı ifade ediyor” dedi.
Gaziantep Lisesi ve Tekerekoğlu Anadolu Lisesi’nde 1989- 1996 yılları arasında öğretmen ve idareci olarak görev yaptığını ve bu nedenle Gaziantep’in gönlünde özel bir yeri olduğunu dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:
“Bu şehirde öğrenciler yetiştirdim, çok güzel dostluklar kurdum. Yıllar sonra eserlerimle dönmek beni hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Gençliğimi verdiğim, çok güzel yıllar geçirdiğim Gaziantep’te eserlerimi sergileyip sanatseverler ile buluşmama ev sahipliği yapacak olan SANKO Sanat Galerisi’ne şükranlarımı sunuyor, tüm sanatseverleri eserlerimi izlemeye davet ediyorum.”
Özdemir’in “Bir At Bir Murat” isimli özgün baskı resim sergisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 26 Mayıs Cuma günü saat 17.30’da açılacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.