Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşdoğan’a cübbeyi Devlet Bahçeli giydirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan’a "Doçentlik" cübbesini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli giydirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2021 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:54
Kaynak: İHA
Taşdoğan’a cübbeyi Devlet Bahçeli giydirdi

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, yapmış olduğu araştırma ve çalışmaları sonucunda Doçentlik unvanını aldı. Bilimsel alanda 22 Uluslararası Makale, 2 Kitap ve 22 Bildirisi bulunan Milletvekili Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan’a cübbesini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli giydirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep Milletvekili, Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan’a akademik ve siyasi kariyerinde başarılar dilerken, doçentlik unvanı dolayısıyla da tebrik etti.

‘Liderimizin yolu yolumuzdur’
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunun MHP Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, “Öncelikle her daim örnek aldığımız, yolu yolumuz, sözü sözümüz dediğimiz liderimiz tarafından doçentlik cübbemin giydirilmesi beni ziyadesiyle gururlandırmıştır. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız ve araştırmalarımız neticesinde elde ettiğimiz doçentlik unvanının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.