Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Gaziantep çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Gaziantep çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:52
Kaynak: İHA
AK Parti Gaziantep çalışmalarına devam ediyor

 AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci başkanlığında AK Parti Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İlçe Belediye Başkanları ve İl-İlçe teşkilatları şehrin her köşesine ziyaretler gerçekleştiriyor.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci başkanlığında, Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mehmet Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İlçe Belediye Başkanları ve İl-İlçe teşkilatları şehrin her köşesine ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu ziyaretler çerçevesinde kanaat önderleri, esnaflar, mahalle muhtarları, yaşlılar ve gençlerle bir araya gelerek yapılan sohbetler sonucu bir kez daha güven tazeleniyor.
Vatandaşlarla temas halinde olan Vekiller ve il-ilçe teşkilatları, haftanın yedi günü çözüm odaklı çalışıyor. Tam kadro sahada olan AK Parti Teşkilatı, dokuz ilçeye eş zamanlı ziyaretler gerçekleştiriyor. Taziye ziyaretleriyle hemşerilerinin acılarını paylaşan AK Kadrolar, düğün ve nikah organizasyonlarıyla ise vatandaşların, mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Özkeçeci ve Milletvekilleri, vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek, ivedilikle çözüm üretiyor. AK Parti Gaziantep il ve ilçe yönetimi, ziyaret yapılan ilçelerde yapımı tamamlanan projeleri yerinde inceleyerek, planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.