Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili vekiller esnafı yalnız bırakmıyor

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde esnaf ve vatandaşlardan tam not alan Gaziantep Milletvekilleri sahadaki mesaisini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:15
Kaynak: İHA
AK Partili vekiller esnafı yalnız bırakmıyor

14 Mayıs Genel seçim çalışmalarından itibaren esnafla bir araya gelerek sorun ve talepleri değerlendiren milletvekilleri, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını da aynı titizlikle yürütüyor.

Gaziantep Milletvekilleri her ziyaretinde kentin esnafları tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. ‘Doğru Adamla Yola Devam’ diyen Gaziantep esnafı 28 Mayıs’ta büyük zafer için Türkiye Yüzyılı lideri Recep Tayyip Erdoğan’ ı azim ve kararlılıkla destekleyeceğinin sözünü veriyor.

Bu kapsamda 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları, düzenlenen Esnaf Odaları ile buluşma programıyla devam etti. Önceki Dönem Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yaptığı konuşmada seçmenlerden destek sözünü almasının ardından “Biriz, beraberiz. Hep birlikte Gaziantep'iz, Türkiye'yiz. Birlikte yürüyecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Hepinize yürekten teşekkür ederim kardeşlerim” dedi.

Ziyaretlerinde seçim beyannamesi hakkında bilgiler veren ve vatandaşların talepleri dinleyen milletvekilleri, 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.