Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akkent kongre merkezi yükseliyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesi'ne yapılan kongre merkezinin inşaat çalışmalarını AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:19
Kaynak: İHA
Akkent kongre merkezi yükseliyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesine kazandırdığı en önemli projelerden birisi olan Akkent Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaat çalışmalarını AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte inceleyerek; kongre merkezi ile ilgili bilgiler verdi.

DEV BİR TESİS OLACAK

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından birinin tamamlandığını belirterek, "Şahinbey ilçemizde çok önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan Akkent Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaat çalışmalarını yerinde görme imkanı bulduk. Kongre Kültür Merkezi ilimizin ve ilçemizin çok büyük ihtiyaçlarından birisi, buradaki hayatın canlılığı için yapılacak organizasyona ev sahipliği yapacak bir mekan olacak. Bu projeyi düşünen ve yaptıran Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.