Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Allah her evi bayram sevinciyle doldursun

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, milletin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, “Allah her evi bayram sevinciyle doldursun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 03:11
Kaynak: İHA
Allah her evi bayram sevinciyle doldursun

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, bayramların milli manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, neşelerin ve mutlulukların katlandığı, toplumsal dayanışma ve paylaşmanın güzel örneklerinin sergilendiği en önemli günler olduğunu belirtti.

İslam coğrafyasında bir taraftan bayrama girecek olmanın sevinci içerisindeyken, diğer taraftan yaşanan çatışmalar ve acılar nedeniyle hüzünlü olduklarını ifade eden Konukoğlu, İslam ülkelerinde yaşayan herkesin huzur içerisinde bir bayram geçirmesini diledi.

Özel günlerde ihtiyaç sahiplerine el uzatarak ve kimsesizlerin yanında yer alarak, bayram coşkusunu onların da yaşamasını sağlamak gerektiğinin altını çizen GSO Başkanı Konukoğlu, ‘’Vatanımızı bölmeye çalışan hain terör olayları ve evlatlarımızı şehit vermemizden dolayı içimiz buruk bir şekilde mübarek Kurban Bayramını idrak ediyoruz. İnşallah bu terör olayları son bulacak ve toplum olarak daha güzel günler yaşayacağız. Bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, üzüntülerin yerini mutlulukların alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirelim. Bayramlar vesilesiyle bizi biz yapan değerlerimize sımsıkı sarılalım ve yaşatalım. Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceğimiz bir bayram olması dileklerimle, tüm halkımızın ve Gaziantepli hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.