Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atay mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Gaziantep milletvekili seçilen Sermet Atay, Gaziantep Adliye Sarayı’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:43
Kaynak: İHA
Atay mazbatasını aldı

Gaziantep Adliyesi’nde düzenlenen mazbata töreninde 28. dönem milletvekilli seçilen MHP Gaziantep Milletvekili Avukat Sermet Atay, İl Seçim Kurulu Başkanı ile ilçe seçim Kurulları başkanlarından mazbatasını alarak resmen milletvekili oldu.

Sermet Atay, mazbatanın partiye Gaziantep'e ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, "Bu mazbatayı almamızda bize katkı sağlayan, yılmadan, yorulmadan katkı sağlayan tüm arkadaşlarımızla il, ilçe başkanlarımız ve partili arkadaş dostlarımızla beraber geldik. Ve bu mazbata da herkesin hakkı olduğunu düşünerek, tüm arkadaşlarımızla birlikte geldik" dedi.

Atay, "İnşallah bundan sonraki süreçte yine bu dönemde de Gaziantep halkını layık olduğu şekilde temsil edeceğiz. Halkın, Gazianteplilerin vekili olmaya devam edeceğiz. TBMM’de önceliğimiz Türkiye’nin sorunları ve özelde Gaziantep’in sorunları olacaktır. Elimizden ne geliyorsa gücümüz neye yetiyorsa onu yapacağız” şeklinde konuştu.

NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Gazetecilere mazbatasını aldıktan sonra kısa bir değerlendirme yapan MHP Milletvekili Sermet Atay, ''Halkımız doğruyu ve yanlışı görüyor. Bizim bundan sonraki hedefimiz yine Gaziantep halkına layık olmak, onlara verdiğimiz sözleri yerine getirmek. Her zaman haklının yanında yer almaya devam edeceğim'' dedi.

‘’Doğru bildiğimiz her şeyi söyleyeceğiz onun için yanlış yapanlar korksunlar. Fincancı katırlarını ürküteceğiz diye sessiz kalmayacağız’’ diyen Sermet Atay, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Doğru bildiğimiz her şeyi Gaziantep halkı adına söyleyeceğiz. Hiçbir menfaat ve çıkar beklentimiz yok. İşimizi halk için ve Allah rızası için yapacağız. Gaziantep’in sorunları olan eğitim, sağlık, spor, uyuşturucu, yoğun göç gibi sorunların takipçisi olacağız. Ne söz verdiysek Allah’ın izniyle yerine getirmeye çalışacağız. Ulaşılabilir bir milletvekili olmaya devam edeceğiz. Telefon numaram aynı, değişmedi. Birilerinin değil bu halkın, Gazi şehrin Milletvekili olacağım. Halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Bizi yeniden seçtiklerine pişman olmayacaklar. Bizlere güvenir oy veren, meclise taşıyan Teşekkürler Gaziantep, teşekkürler Gazişehir halkı, Teşekkürler tüm MHP teşkilatlarım.  Allah razı olsun. Allah’ın izniyle sizleri mahcup etmeyeceğim.’’

Halkın iradesinin tecelli ettiğini, seçimin kazananı Cumhur İttifakı olduğunu, beklenen kriz ortamına yer verilmediğini anlatan Sermet Atay, şunları kaydetti: ‘’Ülkücü irade manipülasyonlara rağmen dik duruşundan vazgeçmemiş anket şirketlerinin her zaman yaptığı yıldırma operasyonlarına kulak vermemiş, bildiğinden vazgeçmemiş davası uğruna emek vermiştir. Bizler bu ülküye ömürlerimizi adamış insanlarız. Bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarımız var olsunlar!”

Adliye Sarayında düzenlenen törene yoğun ilgi gösterildi. Milletvekili Sermet Atay’ın mazbata alma törenine İl Başkanı Cahit Çıkmaz, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları, akraba, aile, arkadaş çok sayıda partili vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.