Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeliktürk: “Çanakkale’deki mücadele ruhu geleceğimize yön veriyor”

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2020 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:38
Kaynak: İHA
Çeliktürk: “Çanakkale’deki mücadele ruhu geleceğimize yön veriyor”

İMO Şube Başkanı Çeliktürk, Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferinin milletimizin vatan sevgisi ile bağımsız yaşama azminin ürünü olduğunu söyledi. Türk milletinin Çanakkale’de büyük imkansızlıklara rağmen dünyaya, “Çanakkale Geçilmez” dedirttiğini hatırlatan Başkan Çeliktürk, şöyle devam etti:

“Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferinin 105. yıldönümünü coşku ile kutluyor, bu kahramanlık destanına öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. 105 yıl önce Çanakkale’de kazanılan bu destan, milletimizin vatanı, özgürlüğü ve geleceği söz konusu olduğunda göstereceği fedakarlık ve mücadelenin örneği olması bakımından çok önemlidir. Bugün de tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de corona virüs salgını nedeniyle zor günler yaşanmaktadır. Sıkıntılı günlerimizde birlik ve beraberliğimizi en üst noktaya çıkarmalı, dayanışma ve yardımlaşmaya büyük önem vermeliyiz. 105 yıl önce Çanakkale’de milletimizi zafere taşıyan o mücadele ruhunun bugün de corona virüsü yenmemizi sağlayarak geleceğimize yön vereceğine inanıyoruz. Panik yapmadan, tedirginliğe kapılmadan yetkililerden gelen açıklamalara göre hareket ederek, bu zor günleri el birliği ile atlatalım.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.