Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeliktürk'ten 29 Ekim Mesajı

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Eşsiz bir kahramanlık destanının sonucunda kurulan Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:36
Kaynak: İHA
Çeliktürk'ten 29 Ekim Mesajı

Çeliktürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Türk Milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare şekli" olarak nitelendirdiği Cumhuriyet'in aynı zamanda demokrasinin, barışın, kardeşliğin ve huzurun simgesi ve sigortası olduğunu ifade etti. Bütün vatandaşları Cumhuriyet Bayramı coşkusunu en üst düzeyde yaşamaya davet eden İMO Şube Başkanı Çeliktürk, mesajında şunları dile getirdi:

"Milletimizin yeniden dirilişinin sembolü olan Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Laik ve demokratik Cumhuriyetin kazanımlarını korumak ve geleceğe taşımak her alanda güçlü bir Türkiye için vazgeçilmez öneme sahiptir. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük mirası olarak ifade ettiği Cumhuriyetin değerlerine ve kazanımlarına sıkı sıkı sarılarak gelecek kuşaklara aktarmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eşsiz bir kahramanlık destanının sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne kadar hürriyet ve bağımsızlık uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.