Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep 2. Sıra Milletvekili Adayı Ecz. İrfan Kaplan, ilçe ilçe, sokak sokak gezerek Gazianteplilerle kucaklaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:30
Kaynak: İHA
CHP, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor

GAZİANTEP’İN MECLİSTEKİ İRFAN ABİSİ OLACAĞIM!

Din, dil, ırk, parti gözetmeksizin Gaziantep için çalışacağını vurgulayan Kaplan’a vatandaşlardan ilgi büyük. Kaplan “Sıkmadığım el kalmayacak. Gazi şehrimin, kıymetli hemşerilerimin Meclisteki sesi olacağım. Bu toprakta doğdum, bu toprakta büyüdüm, ekmeğimi bu toprakta kazandım. Şimdi bu topraklara hizmet için var gücümle çalışacağım. Gaziantep’in meclisteki İrfan Abisi olacağım. Gencinden yaşlısına, emeklisinden işçisine, çiftçisinden esnafına herkesin vekili olacağım.

ESNAF ZOR DURUMDA!

Esnafların sıkıntılarını dinleyen Kaplan: “AKP iktidarı esnafı kaderine terk etti. Esnaf AVM’lerin gölgesinde kaldı. Siftah yapamayan esnaflarımız var.

Esnafın siftah yapmadan kepenk kapattığı günler Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla geride kalacak.

Vergileri azaltacağız, teşvikleri arttıracağız ve kira stopajını kaldıracağız. Esnafımız “iyi değiliz” dediğinde azarlanmayacak.

Kuracağımız Esnaf Bakanlığı ile esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarının siyasette geniş yer bulmasını sağlayacağız” dedi.

SURİYELİLER YURTLARINA DÖNMELİ

Öte yandan Gaziantep’in en büyük sorunlarından birinin Suriyeli sığınmacılar olduğuna dikkat çeken Kaplan “Suriye’den Gaziantep’e çok büyük bir nüfus geldi. Suriyeli kardeşlerimize Gaziantep kucak açtı ancak artık savaş sona erdi. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi artık yurtlarına dönmeleri gerekiyor. Suriyelilerin sigortasız ve düşük ücretle çalıştırılmaları, diğer vatandaşlarımızın iş istihdamını olumsuz yönde etkiliyor” dedi.

TÜRKİYE’YE HUZUR GELECEK!

Kaplan 24 Haziran’ın ülke için önemine de dikkat çekti.

“Artık barış ve kardeşlik içinde yaşayacağımız, kutuplaşmanın olmadığı bir Türkiye istiyoruz. Seçim gezilerinde, vatandaşın da artık bunu istediğini net şekilde anlıyoruz. Korku imparatorluğunun olmadığı, OHAL’in olmadığı, vatandaşlarımızın rahat bir nefes alacağı günler CHP İktidarıyla gelecek. Türkiye özlediği “huzura” CHP İktidarıyla kavuşacak” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.