Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'DE İLGİNÇ GELİŞME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il ve ilçe yönetimlerin oluşturulması için görevi Reis Reisoğlu’na verdi ve ondan il başkan adayı olmamasın istedi...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2021 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:41
Kaynak: İHA
CHP'DE İLGİNÇ GELİŞME

Neşet Uçar tarafından yönetilen ve ilçe örgütleri halen boş olan CHP Gaziantep örgütünde gelişme yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il ve ilçe yönetimlerin oluşturulması için görevi Reis Reisoğlu’na verdi ve ondan il başkan adayı olmamasını istedi.

Adana’da gerçekleşen görüşmede; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, halen il başkanlığı görevini yürüten M. Neşet Uçar’a görevini devam ettirmesi için söz verdiği bununla birlikte örgütün yeniden yapılandırılması ve ayağa kaldırılması için Reis Resioğlu’dan özel çaba göstermesini istediği kaydedildi.

Reisoğlu, il başkanlığı ve 9 ilçenin yönetimini belirleme noktasından Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan tam yetki aldı. Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile de görüşen Reisoğlu, Ankara’ya gitti ve Salıcı ile örgütün yeniden ayağa kaldırılması konusunu masaya yatıracak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.