Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA PARTİSİ’NDEN YENİ KAMPANYA

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya DEVA Partisi’nin yeni kampanyasını Gaziantep’te başlattıklarını ifade ederek, “Kazanan Türkiye olsun, kazanan Gaziantep olsun, Oylar DEVA olsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:34
Kaynak: İHA
DEVA PARTİSİ’NDEN YENİ KAMPANYA

DEVA Partisi olarak seçimlerden sonra neler yapacaklarını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Kaya, ”Bu özgüvenle bugün DEVA Partisi’nin yeni kampanyasını başlatıyoruz.” Diye konuştu. 

Kampanyanın adının “Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun.” Olduğunu belirten Kaya “Bizler kampanya dönemi boyunca her gün mavi yeleklerimizle Gaziantep sokaklarında olacağız. Türkiye’yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin, mutlu kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi. 

Seçimleri 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye’nin kazanacağına inandıklarını vurgulayan Kaya, “Ekonomik krizin 6 ayda çözülmesi, enflasyonun 2 yılda tek haneye düşmesi, mutlak yoksulluğun son bulması için “Oylar DEVA olsun” diyoruz. Yargının bağımsız olması, yolsuzlukların üstüne gidilmesi, görevinden haksız yere ihraç edilenlerin hakkına ve itibarına kavuşması için “Oylar DEVA olsun” diyoruz.” Diye konuştu. 

İnternetin gençlere ücretsiz verilmesi ve mülakat sisteminin kaldırılması, sınır güvenliğinin sağlanması, EYT sorununun çözülmesi, Yaşlı Bakım Sigortası’nın hayata geçmesi, ihtiyacı olan vatandaşlara asgari gelir desteğinin sağlanması, çocukların eğitim ve sağlık harcamaları için verilen sosyal yardımların artırılması için “Oylar DEVA olsun” dediklerini söyleyen Kaya, “Engelli aylıklarının yükseltilmesi, engelli vatandaşlarımıza kamuda ayrılan kontenjanların doldurulması ve mesleki eğitim verilmesi için “Oylar DEVA olsun” diyoruz.” Dedi. 

Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:  

“Çiftçinin borcunun en az 2 yıl faizsiz ertelenmesi, gübre ve yem parasının yarısının devlet tarafından karşılanması, çiftçiye ucuz elektrik verilmesi ve tüm sulama yatırımlarının tamamlanması için “Oylar DEVA olsun” diyor kazanan Türkiye olsun, kazanan Gaziantep olsun diyoruz. Kampanyamız şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.