Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dinçkanlar sosyal tesisi hizmete açıldı

Hizmet kalitesini arttırmaya devam eden Oğuzeli Belediyesi hizmetlerine bir yenisini ekleyerek Dinçkanlar Sosyal Tesisinin açılışını yapılan tören ile gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:05
Kaynak: İHA
Dinçkanlar sosyal tesisi hizmete açıldı

Hizmet ile toplumsal faydayı birleştiren belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzeli'ne daha iyi hizmet edebilmenin kaygısı ve gayreti içinde çalışıyoruz" dedi.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Kılıç, Göreve başlamamızın dördüncü yılını doldurduk. Doğup büyüdüğümüz ilçemize hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İnsanların en iyisi ve en hayırlısı topluma faydalı olan insanlardır. Bu güzel sosyal tesissimizin yapılmasına katkı sağlayan Ömer Dinçkanlar ve ailesine şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren gecemiz gündüzümüz Oğuzeli'mize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir bir hale nasıl getirebiliriz kaygısı ve gayreti ile çalıştık. Tabiri caizse işimizde, gücümüzde her şeyimizde Oğuzeli oldu. Burayı ne kadar çok kalkındırabilirsek ne kadar çok zenginleştirebilirsek bizin için başarıların en büyüğü diye düşünüyorum. Dinçkanlar Sosyal Tesisimiz Oğuzeli merkezine yaptığımız yedinci tesisimiz. İki tanesi de yapım aşamasında inşallah onları ise ramazan Bayramından sonra siz kıymetli hemşerilerimizin hizmetine açmış olacağız. Bu zamana kadar hizmet götürdüğümüz yerler atıl durumda kalmış durumdaydı. Bizler hayırsever vatandaşlarımız ile beraber bu atıl durumda olan yerlere hizmet getirerek hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bizim amacımız ilçeyi kıraç bölgelere taşımak. Sonuçta ekmeğimi tarımdan kazana bir ilçede yaşıyoruz. Sulama yapılan tarım arazileri yerine ilçemizi daha serin, kıraç ve yukarı bölgelere taşıma gayreti içindeyiz. Hiçbir kurum tek başına bir şey ifade etmez. Bütün kurumlarla el birliği yaptığımız taktirde ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirebiliriz. Devletin yatırımlarını ne kadar buraya çekebilirsek Oğuzelimiz'i o kadar zenginleştirebiliriz. Dinçkanlar Sosyal Tesisimiz bizim ilçe genelinde yapmış olduğumuz 18'inci tesisimiz 7 tanesi ilçe merkezinde diğerleri ise büyük mahallelerimizde. Bu hizmetleri sizlerle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim bu insanlara bu topraklara herkesten daha çok vefa borcumuz var. Bu borcumuzu da sizlere hizmet ederek ödeyebiliriz. Görev süremiz içinde bütün çaba ve gayretimizle sizlere daha çok hizmet etmek için çalışacağımızdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Bu mübarek üç aylarda açıyoruz bu tesisimizi. Hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.