Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ekonomik mücadele terörle mücadelenin parçasıdır”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, “Bir taraftan terörle mücadeleye devam edeceğiz, şehitlerimize sahip çıkacağız öbür taraftan da mücadelemizle, ekonomik mücadelemizle ülkemize, vatanımıza ve milletimize sahip çıkacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:47
Kaynak: İHA
“Ekonomik mücadele terörle mücadelenin parçasıdır”

Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Yaz Fuarı’’nı ziyaret ederek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fuarı büyük bir memnuniyetle dolaşarak firma yetkililerinden bilgi aldığını kaydeden Koçer, ayakkabı sektörünün geldiği noktayı görme fırsatı bulduğunu söyledi.

2001 yılında GSO öncülüğünde başlayan fuarcılıkta bugün GAPSOHES Fuarı’nın 24. Açmanın önemli bir kazanç olduğunu dile getiren Koçer, “Burada bu fuarları her yıl büyüterek devam ettiren Gaziantep sanayisine kazandıran ve ekonomisine büyük katkı sağlayan başta Gaziantep Sanayi Odası’na ve değerli Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na ve akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya’ya teşekkür ediyorum. Bu fuara katılan ayakkabı sektörümüzün değerli üyelerini de kutluyorum. Gerçekten her fuarda yenilikçi ürünleri görmekten markalı ürünleri görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. GAPSHOES Fuarı Türkiye’de ilk üçe, Avrupa’da ise ilk beşe giren bir fuar noktasına gelmiş durumda. Fuarın bu noktaya gelmiş olmasından dolayı büyük bir guru duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’in ayakkabı üretiminde söz sahibi olduğunu vurgulayan Koçer, “2001 yılında 1100 metrekare ile başlayan bu fuar, bugün iki holde 25-30 bin metrekareye yaklaşan bir alanda yapılıyor. Bu Gaziantep sanayisinin rekabet gücünü ortaya çıkartıyor. Yine ayakkabı sektörünün gücünü gösteriyor. Yine Gaziantep’in kurumsal kapasitesini ortaya koyuyor” şeklinde konuştu.

Bir tarafta Türkiye’de terörle mücadele varken bir taraftan da ekonomik mücadele verildiğini vurgulayan Koçer, “Altını çizmemiz gereken konu şudur; terörle mücadele edilen bu dönemde birlik ve beraberliğe daha fazla önem vermeliyiz. Tüm aktivitelerimiz, tüm programlarımız devam etmeli ve moral ve motivasyonumuzu en üste seviyede tutmalıyız. Kayseri’de yaşanan alçak saldırıyı buradan lanetlemek istediğimi belirtmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın terör örgütlerine yönelik başlatmış olduğu milli seferberlik ruhu içerisinde tüm vatandaşlarımızın vatanı ve milleti uğruna birlik ve beraberlik içerisinde teröre karşı dimdik durmasını bekliyoruz. Kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Fuarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilan ettiği, ‘Milli Seferberlik’ ruhunun terörle mücadelede ne kadar önemli olduğunu ve ekonomik mücadelenin de aslında terörle mücadeleye önemli bir destek olduğunu gördüğünü ifade eden Koçer, “Gaziantep sanayisini öne çıkartan ve sanayinin rekabet gücünü arttıran bu fuara yurtdışından 25 farklı ülkeden ziyaretçi geldiğini memnuniyetle öğrendim. Bu bizim için çok önemli ve çok anlamlı. Bu hem fuara gelme açısından hem de Gaziantep’e gelmeleri açısından çok önemli. Gaziantep’in ekonomisi ve Gaziantep’in tanıtımı açısından çok önemli. Fuar organizasyonlarına kişisel desteğim her zaman devam edecek. Yıllar önce inanarak çıktığımız bu yolda bugün Gaziantep’in fuarlar şehri olarak anılması ve sanayisini ön plana çıkartacak faaliyetlerin artması için gereken desteği bundan önce verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Gaziantep’in tanıtımı markalaşması, bir ‘marka şehir’ olması noktasında açılan bu fuarların çok büyük önemi vardır. Bu anlamda GSO’ya verdiği desteklerden ve vizyonundan dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ülke olarak bir taraftan terörle mücadeleye devam edileceğini, şehitlerimize sahip çıkılacağını vurgulayan Koçer, “Öbür taraftan da ekonomik mücadelemizle ülkemize, vatanımıza ve milletimize sahip çıkacağız. El ele dimdik teröre karşı tek vücut olacağız” diye konuştu.

Ortadoğu Fuar Merkezinde yapılan ziyarette Koçer’e, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal, GSO Yönetim Kurulu üyesi Ali Özpolati GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü, Akort Fuarcılık Genel Müdürü G. Hülya Akkaya, Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Akkaya ile OFM Müdürü Metin Eren de eşlik etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.