Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Emeğimizin karşılığını istiyoruz"

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:48
Kaynak: İHA
"Emeğimizin karşılığını istiyoruz"

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, “Pandemide, depremde, sel felaketinde, daha doğrusu en zor koşullarda canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarını iyileştirmek için daha neyi bekliyorsunuz?” diye çağrıda bulundu. 

Tüm dünyayı etkileyen Covit 19 pandemisi sırasında herkes evinden dışarıya çıkmaya korkarken, sağlık çalışanlarının canlarını hiçe sayarak hizmet vermeye devam ettiğini belirten Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, “Üç yıla yakın süren pandeminin ardından 6 Şubat 2023 tarihinde bu kez deprem felaketi ile sarsıldık. Daha depremin yaraları tam olarak sarılmadan şimdi de Adıyaman ve Şanlıurfa illerimizde sel felaketi yaşandı. Her felakette olduğu gibi yine en önde, cansiperane çalışanlar sağlık personelleri oldu” dedi.

Başkan Arayıcı, şöyle devam etti: “Sağlık çalışanları her felakette, çocuklarını, yakınlarını, sevdiklerini bir tarafa bırakarak vatandaşların canını kurtarmaya çalışıyor. Maalesef bu hizmeti yerine getirirken canından da olabiliyor. Ancak üzülerek ifade edeyim ki, üstün gayret ve fedakarlıkla insanlarımızın sağlığı için çalışan sağlık çalışanları emeklerinin karşılığını alamıyor. Buradan yetkililere bir kez daha sesleniyoruz; Her türlü felakette en önde biz gidiyoruz. Eşimizi, çocuğumuzu, yakınlarımızı bir tarafa bırakıp vatandaşlarımızın felaketlerden en az şekilde etkilenmesi için gerekirse canımızı ortaya koyuyoruz. Bizler sağlık çalışanları olarak, şartlar ne kadar kötü olursa olsun bu kutsal görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Siz yöneticilerimiz, böylesine fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarını iyileştirmek için daha neyi bekliyorsunuz?”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.