Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan: “Muhalefetin kafası karışık”

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Milletvekili Adayı Muhammed Aktoğ ve AK Parti il ve ilçe yöneticileri gazetemiz Güncel’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:49
Kaynak: İHA
Erdoğan: “Muhalefetin kafası karışık”

24 Haziran seçimleri öncesi sahada gördüğü tabloyu değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, seçimlerdeki hedeflerinin AK Parti’nin oy oranını yüzde 70’e çıkarmak olduğunu söyledi. Erdoğan, “Biz 1 Kasım seçimlerinde Gaziantep’ten yüzde 62,5 oy almıştık. Şimdi yüzde 70’leri hedefliyoruz. Bunu başarabileceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

Muhalefet partilerine oy vermeyi düşünenlerin kafalarının karışık olduğunu ifade eden Milletvekili Mehmet Erdoğan, şöyle devam etti:

“Sahaya baktığımızda sadece AK Parti var. Vatandaş sahada muhalefeti de arıyor ama bulamıyor. Bunların hangisi muhalefet diyor. Vatandaşın kafası bu konuda karışık. Yıllardır CHP’ye oy verenler diyor ki, Meral Akşener iyi olmasa Kılıçdaroğlu 15 vekili ona gönderip geri getirmezdi. Aytunç Çıray’a İYİ Parti’ye geçmesi için müsaade etmezdi diyor. CHP’li arkadaşlar bu ikilemi yaşıyor. HDP ve Kandil açıklama yaptı. İkinci turda Meral Akşener çıkarsa, Akşener’i destekleyeceklerini söylediler. Bunlar yıllarca Çiller ve Akşener’i suçladılar. Bugün destekleyeceklerini söylüyorlar. CHP’lilerin de Alevi federasyonlarının da kafası karışık. Madımak’ta 40’a yakın gül gibi fidanımızı yaktılar. O zamanda bu olaya lanet getirdik, şimdi de getiriyoruz. Dinimizin emridir. Bir insanı öldüren kainatı öldürür. CHP’liler o zaman kimi suçladı? O dönemde belediye başkanı olan Temel Karamollaoğlu’nu. Şimdi kiminle ittifak yapıyorlar? Karamollaoğlu ile. Bunları bir araya getiren güçler var. Vatandaş artık bunun bilincinde. Karamollaoğlu, Demirtaş için terörist değildir diyor. Bunlar bir yerlerden direktif alıyorlar da böyle konuşuyorlar.”

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin ilk turunda açık ara seçileceğini de ifade ederek, “24 Haziran seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanımız çok açık ara önde çıkacaktır. Bunun yanında güçlü bir meclis lazım. Çok hoşuma giden bir benzetme var. Recep Tayyip Erdoğan Everest ise, meclis de Himalaya dağlarıdır. Himalaya dağları Everest’i tutar. Meclis güçlü olmalı ki, Cumhurbaşkanı güçlü icraat gösterebilsin. Milli devlet, güçlü iktidarlar ancak bu şekilde kurulur. Aynı anda halk desteği ile olur. Biz 1 Kasım’da Gaziantep’ten yüzde 62,5 oy almıştık. Şimdiki hedefimiz yüzde 70’lerdir. Alabiliriz diye düşünüyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Ak Parti’nin genç milletvekili adaylarından Muhammed Aktoğ da yaptığı değerlendirmede gençlerin sorunlarına dikkat çekti. Eğitimle ilgili sıkıntılar bulunduğunu belirten Aktoğ, özellikle eğitim sonrası yaşanan işsizlik probleminin çözümü için çalışmalar yapacağını bildirdi. Aktoğ, “Eğer milletimiz bize görev verir de Meclis’e gönderirse, orada gençlerin temsilcisi olacağım. Geçlerimizin sorunlarının Ankara’ya taşınması ve çözüme kavuşturulması için çaba göstereceğim” diye açıklamada bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.