Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, İSTİKLAL MARŞI’NI ÇOCUKLAR İÇİN OKUDU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda dışarı çıkmaları yasak olan çocuklar için İstiklal Marşı’nı okudu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2020 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:32
Kaynak: İHA
FADILOĞLU, İSTİKLAL MARŞI’NI ÇOCUKLAR İÇİN OKUDU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, dünya genelinde yaşanan koronavirüs (kovid-19) salgını dolayısıyla tedbir amaçlı dışarı çıkmaları yasak olan çocuklara moral vermek için gençlerle bir araya geldi. Çocukların ve gençlerin yoğun olarak kullandıkları Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Şehitkamil Sanat Merkezi, Mütercim Asım Gençlik Kütüphanesi ve Alleben1 Yüzme Havuzunda İstiklal Marşı’nı gençlerle birlikte okuyan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye’de yaşayan çocukların şahsında tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİLER

Amaçlarının çocuklara moral vermek olduğunu kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Öncelikle çocuklarımızın şahsında dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Çocuklarımız üzülmesinler. İnşallah bu sıkıntılı günler çok kısa süre içerisinde geçecek. Yine yavrularımızla birlikte spor alanlarında, sahnelerde, yarışma alanlarında hep birlikte olacağız. Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerimizi, inşallah şartlar iyileşince yeniden düzenleyeceğiz. Bugün de çocuklarımıza moral vermek ve bayram neşelerine ortak olmak adına gençlerimizle İstiklal Marşı’nı okuduk. Çocuklarımız ve gençlerimiz, geleceğimizin en büyük teminatı ve bizler için çok kıymetliler. Bir kez daha çocuklarımızın şahsında tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.