Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Faruk Eruslu adaylığını açıkladı

AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Faruk Eruslu milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:40
Kaynak: İHA
Faruk Eruslu adaylığını açıkladı

Eruslu ailesinin genç iş insanı ve AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulunan, ERFAPACK Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eruslu 28. Dönem Hükümet Seçimlerinde AK Parti’nin genç ve dinamik kadrosunda aktif görev almak için görevinden istifa etti. 

20 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin her alanda çok büyük gelişimler ve değişimler elde ederek büyük kazanımlara imza atığını belirten Faruk Eruslu, bölgede yaşanan ve 11 ili kapsayan büyük deprem felaketinden sonra başta Güneydoğu Anadolu olmak üzere tüm Türkiye’de devletin bekasının ve sürdürülebilirliğinin bu felaketin yaralarını sarmak adına hazırlanan projelerin bir an önce hayata geçirilebilmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Eruslu görev sorumluluğu ve bilinci ile hareket ederek yürütülen projelerin devam edilebilirliğinin sağlanması ve sonuca ulaştırılabilmesi ve Türkiye’nin daha güçlü projelere imza atarak ustalık döneminin devamlılığın sağlanması amacı ile görev almaya hazır olduğunu belirtti.

 Eruslu sözlerine şöyle devam etti. “Uzun yıllardır içerisinde görev aldığım AK Parti teşkilatındaki görevimden genel merkezimizin takdiri, il teşkilatımızın desteği, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın söz milletindir herkes yönetime katılabilir olurları ile milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayım. “Söz Milletindir” diyen Sayın Genel Başkanımız ve bu yolda hiç durmadan, makam mevki gözetmeden hiçbir çabadan ve hiçbir uğraştan kaçmayan teşkilatlarımızı en başta da halkımızı temsil etmek, sorunları sırtlanıp çözümleri hızlı bir şekilde hayata geçirmek adına göreve talibim. Maksadım makam sahibi olmak değil; teşkilatıma yakışır bir şekilde halkın hizmetçisi olmaktır. Bu şiar ve sorumluluk ile 28. Dönem Hükümet Seçimleri öncesinde yıllardır büyük bir aşkla emek verdiğim AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığımı açıklamaktayım. Halkımıza ve teşkilatımıza hayırlı olsun. Allah’ın izni ile Genel Başkanımız ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin bekasını sağlamak dimdik bir şekilde ayakta kalarak, tüm sorunlara karşı çözümler sunarak Türkiye’nin geleceğinin inşasında bir tuğlada olsa koymak bize nasip olursa bu Türkiye’me karşı görevimi yerine getirebilmenin huzurunu bana katacaktır.”

FARUK ERUSLU KİMDİR?

29.10.1990 Gaziantep doğumlu. Siyasetçi ve iş insanı. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü 2017 yılında tamamladıktan sonra 2021 yılında yüksek lisans için Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’ne başladı ve halen eğitimi, devam etmektedir.

2017 yılında Eruslu Tekstil Limited Şirketi Ambalaj Bölümü’nde işletme şefi olarak çalışma hayatındaki ustalık dönemine başladı. Süre gelen yıllar içinde Eruslu Tekstil Limited Şirketinde Ambalaj Bölüm Müdürü olarak görevine devam etti. 2020 yılında Erfapack Plastik Ambalaj Şirketi’ni açarak kendi işinin sahibi oldu. 

2020 yılında AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı İl Yönetiminde görev aldı. Daha sonra İl İcra Kurulu, İl Başkan Yardımcılığı ve İl Ekonomi İşleri Başkanlığı görevlerini sürdürdü.

İyi derecede İngilizce bilen Faruk Eruslu, 2018 yılında Özge hanımla hayatını birleştirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.