Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİ PROJE PAZARI

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri, bir dönem boyunca yaptıkları teorik, uygulamalı ve laboratuvar çalışmalarının sonuçlarını poster haline getirip sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2019 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:02
Kaynak: İHA
GAÜN GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİ PROJE PAZARI

Gıda Mühendisliği’nde düzenlenen etkinliğe 92 proje katıldığını belirten GAÜN Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Medeni Maskan, öğrencilerin bu ders kapsamında yaptıkları çalışmalarda araştırma yapmayı, bulgularını yorumlayıp raporlamayı ve sunmayı öğrenerek bundan sonraki profesyonel çalışmaları için bir anlamda motivasyon ve tecrübe sağladıklarını söyledi.

Prof. Dr. Maskan, “Un ve unlu mamuller, margarin, bitkisel yağ, meyve-sebze, hububat-bakliyat, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri işleme, bitki ve bitki ekstraktlarının değerlendirilmesi gibi gıda sanayiinin aşağı yukarı bütün sektörlerini kapsayan bu etkinlikte hem araştırma-geliştirme hem de ürün geliştirme üzerine çalışmalar bulunuyor. Gıda sektörünün bir sorununu çözmeyi hedefleyen veya sanayide uygulama potansiyeli olan bir ürün-süreç iyileştirme veya geliştirmeye yönelik araştırma konularını kapsamakta olup sanayicilerimizin dikkatine sunulmaktadır” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.