Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’de minik öğrenciler diplomalarını aldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kreş ve Anaokulu tarafından GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde düzenlenen Yıl Sonu Gösterisi ve Diploma Töreninde okul öncesi eğitimini tamamlayan 60 öğrenci diploma almanın sevincini yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 15:25
Kaynak: İHA
GAÜN’de minik öğrenciler diplomalarını aldı

Programın açılışında konuşan GAÜN Kreş ve Anaokulu Güler Boran, okul öncesi eğitimini tamamlayan 60 öğrencinin diploma aldığını belirterek, “Biz çocuklardan daha çok heyecanlıyız çünkü 60 çocuğumuzun okul öncesini tamamlayıp yepyeni bir hayata doğru uğurluyoruz. Hepsi de pırıl pırıl yeni hayatlarına hazırlar. Tüm alt yapıları oluştu, hayata, ilkokula hazırlar. İnşallah başarılı olacaklar. Onlar da biz de heyecanlıyız. Halk oyunları gösterileri yapacaklar. 5 yaş grubu öğrencilerimiz de dünya ülkelerini tanıtacaklar, danslarını yapacaklar” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmaları sonrasında 6 yaş grubu öğrencilerinin hazırladığı Parlayan Yıldızlar ‘Potpori Halk Oyunları” gösterisi, Deha Kuşlar “Karadeniz Dans” gösterisi, Pamuk Şekerleri “Anadolu Ateşi” gösterisi katılımcılar tarafından beğeniyle izlenirken; Minik Dahiler 5 Yaş “Minik Dahilerin Minik Dansları” Gösterisi büyük alkış aldı.

Birbirinden güzel ve renkli gösterilerin sunulduğu, katılımcıların beğeniyle izlediği programda öğrenciler dans gösteriyle gönüllerince eğlendi. Sonrasında düzenlenen mezuniyet töreninde diplomalarını aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.