Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep’te yunus polis ekipleri şüphelendikleri bir araç ve şahıslar üzerinde yaptığı araştırmada 2 adet tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:47
Kaynak: İHA
Gaziantep’te silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Şehitkamil ilçesi Prof. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde Yunus Timleri tarafından yapılan yol kontrollerinde, durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Edinilen bilgiye göre araç içerisinde yapılan aramada E.T. ve S.Y. isimli şüpheli şahıslardan 2 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 4 adet fişek ve 2 adet şarjör, satışa hazır şekilde bulunan fişek diye tabir edilen alüminyum folyoya sarılı vaziyette 36 adet metamfetamin uyuşturucu maddesi, kağıda sarılı vaziyette 4 adet esrar maddesi ve şeffaf poşet içerisinde 22 adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.
Öte yandan yakalanan şahısların yapılan arama kaydı sorgulamalarında E.T. isimli şüpheli şahsın Gaziantep 2.Sulh Ceza Hakimliğince 'Fuhşa Teşvik Etmek' suçundan arandığı tespit edildi.
Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.