Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te trafik kazaları kameralara yansıdı

Gaziantep kent merkezinde son bir hafta içerisinde yaşanan 15 trafik kazası, kent güvenlik yönetim sistemi ve plaka tanıma sistemi kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2021 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 04:47
Kaynak: İHA
Gaziantep’te trafik kazaları kameralara yansıdı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında son bir hafta içerisinde meydana gelen ve kent güvenlik yönetim sistemi ile plaka tanıma sistemi kameralarına yansıyan trafik kazalarına ait görüntüleri yayınladı. Yayınlanan görüntülerde hız, şerit ve ışık ihlali yapan sürücüler ile yayaların karıştığı kazalar kameralara yansıdı. Meydana gelen kazalar sonucu, sürücülerin trafik kurallarına uymalarının önemi bir kez daha görülürken, kazalarda herhangi bir can kaybının olmaması ise yürekleri ferahlattı.

EMNİYET 15 AYRI KAZA GÖRÜNTÜSÜ YAYINLADI

Emniyet, kent merkezindeki Anafartalar Caddesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi, Sarıgüllük Kavşağı, Kırkayak Kavşağı, Osmangazi Mahallesi, Akkent Mahallesi, 2'nci Organize Sanayi, 23 Nisan Mahallesi, 1'inci Organize Sanayi, Üniversite Bulvarı, Binevler Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Yeşilova Mahallesi ve Sanko AVM Kavşağı'nda meydana gelen 15 ayrı kazanın görüntüsünü paylaştı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.