Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO GAPLAST Çin Halk Cumhuriyetinde

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Ekonomi Bakanlığının destekleriyle 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) tebliği kapsamında, GAPLAST Gaziantep Plastik Kümesi Çin Halk Cumhuriyeti’ne gezi düzenledi. 

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:23
Kaynak: İHA
GSO GAPLAST Çin Halk Cumhuriyetinde

Heyet, düzenlenen organizasyon kapsamında Şanghay Plastik Ticareti Birliği yetkilileri ile toplantı yaparak, plastik üretimi yapan fabrikalara ziyaretlerde bulundu. Plastik üretim teknolojisinde yaşanan son değişimleri de yerinde inceleyen heyet, Chinaplas Fuarını da ziyaret ederek, ikili iş görüşmeleriyle firmalar arası yeni ticaret bağlantıları kurdu.

Heyet organizasyonu, plastik sektöründe Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi URGE Projesi kapsamında düzenleniyor. Proje kapsamında firmalar, GSO tarafından organize edilen eğitimler, danışmanlık faaliyetleri, yurt dışı fuar ziyaretleri, sektörel ticaret heyetleri ve ülkemize getirilecek alım heyetleri organizasyonlarından faydalanmaya hak kazanıyor.

GSO’nun proje kapsamında gerçekleştirdiği bu faaliyetlerdeki maliyetlerin yüzde 75’i Ekonomi Bakanlığı tarafından destekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.