Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO-MEM-GAGİAD İŞBİRLİĞİNİN İLK ADIMLARI ATILDI

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi'yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:09
Kaynak: İHA
GSO-MEM-GAGİAD İŞBİRLİĞİNİN İLK ADIMLARI ATILDI

Ziyareti için başkan Tezel'e teşekkür eden Ünverdi, GAGİAD ile işbirliği çalışmalarının ilk adımlarını atmak açısından ziyaretin önemli olduğunu söyledi.

Gaziantep ekonomisine yön veren yeni nesil gençlerin GAGİAD'ta yer aldığını kaydeden Ünverdi, "Gaziantep gibi geçmişi ile kurtuluş savaşında destan yazmış bir şehir, bugün hem ekonomik hem kültürel dokusu ile ülkemize örnek oluyor. GAGİAD ile işbirliği çalışmalarını başlatmak ve Gaziantep'in mevcut durumundan bir adım daha ileriye gitmesine katkıda bulunmak bizlere gurur veriyor" dedi.

Merkezin eğitim salonlarını ve atölyelerine gezerek çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Tezel de "GSO-MEM Gaziantep'in kalifiye eleman ihtiyacının karşılaması konusunda çok doğru bir seçim olmuş. Bu altyapı ve heyecanla GAGİAD olarak merkezin üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermesine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyacağız. Böyle bir merkezin kentimize kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.